Vedeta a transmis un mesaj cu adevărat emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de mai multe poze cu micuțul Thomas.

Thomas Jay, îmbrăcat într-o salopetă, este pozat lângă un tort elegant, în alb negru, ”dotat” cu papion. Micuțul, care seamănă perfect cu tatăl lui, este fotografiat cum bagă mâna în tort, după care, ca un copil curios și fericit, o vâră în gură, vrăjit de gustul dulce.

În fundal se văd nenumărate poze cu întreaga familie, un adevărat altar.

Thomas-Jay-a-implinit-un-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Cel mai frumos an din viața mea de pana acum, pe care l-am petrecut iubindu-te pe tine! Lacrimi in ochi când ma gândesc ca acum 1 an pășeam pragul maternității sa devin mama…

Doamne, deja a trecut 1 an… La mulți ani, fiule! Ești totul și mai mult de atât. 🤍 Îți multumesc pentru fiecare secunda petrecuta împreuna. M-ai readus la viața și i-ai dat cel mai frumos sens. Te iubesc! (hai ca ma întorc iar la bocit, de fericire și emoție)”, a scris Lili Sandu, emoționată până la lacrimi, pe Instagram.

Lili Sandu a ajuns la spital cu cel mic, după vacanță

Recent, Lili Sandu s-a întors din vacanță cu băiețelul său, însă a fost nevoită să treacă de urgență pe la spital, pentru că Thomas nu se simțea deloc bine.

Băiețelului i-au apărut pe corp niște bubițe și a făcut temperatură, însă medicii i-au spus că nu are motive de îngrijorare deoarece este o boală a copilăriei.

„Am trecut de la extaz la agonie. (…) Am ajuns acasă și Thomas a făcut febră chiar în noaptea în care am ajuns. Ardea pe la 3 dimineața, 39,5. A doua seară am ajuns și la urgență. Trei zile și jumătate s-a umplut de bubițe – roseola infantum. Am mai citit și eu despre ea, o boală a copilăriei, trebuia s-o facă, s-a imunizat”, a spus Lili Sandu pe InstaStories.

”Nu știm cum să-l mai dăm afară din pat”

Despre viața în formula de 3, Lili Sandu a vorbit recent pentru Cancan, mărturisind că cel mic doarme cu ei în pat: ”A fost o decizie pe care am luat-o când a fost bolnăvior și am zis: ”Hai să-l luăm cu noi!” Bine, a fost și un pic egoism din partea mea pentru că-l alăptez și mi-e mult mai ușor și uite că a rămas cu noi în pat . Acum nu știm cum să-l mai dăm afară din pat”.

Vezi și Lili Sandu, în costum de baie pentru prima oară de când a născut. Vedeta are 41 de ani și arată așa!

Citește și:

Mihai Trăistariu, dezamăgit de femei: ”Ea se uita la vlogurile lui Dorian Popa și eu voiam să facem casă și copil”

Georgiana Șipoș este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica