Acum, după ce operația s-a sfârșit, vedeta a povestit totul pe rețelele personale de socializare. Thomas Jay, băiețelul ei de nici 3 ani, a fost operat, iar pentru asta a trebuit să treacă și printr-o anestezie, ceea ce a dat mari emoții părinților lui. Iată cum se simte cel mic acum, dar și ce fotografie a postat celebra actriță pe InstaStory.

O imagine pe care nimeni nu ar fi vrut să o vadă, nici Lili Sandu, după cum admite. Dar în final, tot ce contează e faptul că băiețelul ei e bine acum.

baietelul-lui-lili-sandu-a-fost-operatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În fotografia postată de vedetă, băiețelul ei doarme alături de una dintre jucăriile preferate, un pluș. La mâna să se poate vedea o brățară de genul celor pe care le poartă pacienții înn spital.

„Offf imaginea asta mă rupe în bucăți… Stau lânga el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat… După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus Bye polipilor.

Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de 1 oră, ehh se schimbă treaba…

Astăzi m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor… Acum am înțeles cum e și e al naibii de greu”, a scris vedeta pe InstaStory.

În noiembrie a ajuns la spital cu cel mic

În urmă cu câteva luni, mai exact în luna noiembrie a anului trecut, Lili Sandu a ajuns la spital cu cel mic, deoarece acesta a făcut febră foarte mare. Pe atunci, vedeta postase o fotografie cu cel mic, iar acesta se afla de asemeni pe patul de spital.

„Am fost de la bal, la spital. Tomy s-a decis, s-a gândit el sâmbătă seară, că e cazul să facă o febră în 41. Am ajuns la spital, am intrat, dar acum totul este bine. Se face bine. Te pupă mami!”, a declarat Lili Sandu, în cadrul unei emisiuni TV.

Lili Sandu, diagnostic teribil la numai 28 de ani: ”Am fost diagnosticată cu o premenopauză”. Thomas Jay a fost o minune de la Dumnezeu!

Lili Sandu a dezvăluit trauma care a marcat-o în urmă cu mulți ani, pe vremea când ar fi trebuit să fie o puștoaică lipsită de griji.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu trei ani, când vedeta avea deja 40 de ani. Chiar dacă acea perioadă a fost presărată de multe greutăți, dar și de o mică depresie postanatală, în același timp evenimentul a fost o mare bucurie, pentru că vedeta plecase la acest drum cu o veste teribilă.

Încă de când avea doar 28 de ani, prezentatoarea de la Vorbește lumea spune că a primit un diagnostic teribil: sindromul ovarelor polichistice, care putea conduce la infertilitate.

„Am fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice. Pe vremea aia se știa ceva despre asta, dar nu foarte multe lucruri. Ideea este că asta a dus la faptul că am fost diagnosticată cu o premenopauză. Exact la 28 de ani… Infertilitate și așa mai departe”, a declarat Lili Sandu, conform Fanatik.

Nu medicamentele au ajutat-o

Lesne de imaginat prin ce stări a trecut atunci foarte tânăra Lili Sandu. Totuși, aceasta a reușit să șină boala sub control, dar nu cu medicamente. Alt lucru a salvat-o și a ajutat-o să-l aibă astăzi pe micuțul Thomas, explică Liili Sandu.

„Au fost lucruri care m-au speriat în acel moment și, ulterior, am aflat că foarte multe femei, până și în ziua de astăzi, suferă de acest sindrom al ovarelor micropolichistice. Alimentația a fost cea care m-a ajutat pe mine, cea care m-a îndrumat către nutriție.

Nutriția m-a salvat. Indiferent de medicamentele și de teoriile doctorilor la vremea respectivă, faptul că am devenit vegană, că am renunțat la lactate, la lactoză, asta pe mine m-a ajutat foarte mult”, a mai spus Lili Sandu.

Vezi și Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău va fi operat săptămâna viitoare: ”Suntem cu mari emoții. Doamne ajută să fie bine!”

Citește și:

Claudia Pătrășcanu a câștigat în instanță în fața Biancăi Drăgușanu. Primele declarații ale divelor. Iubita lui Gabi Bădălău nu se lasă

Mesaje găsite de Mădălina în telefonul lui Nosfe: „Eu o să mor până în 45 de ani”