E vorba despre băiețelul vedetei de televiziune Kat Von D, artistă tatuatoare care are propriul reality show.

De ziua fiului ei, aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu Leafar, care pare mult mai mare de un an. E un băiețel voinic și adorabil, care, din spusele vedetei și înregistrările postate de aceasta pe rețelele de socializare, e pasionat de pian.

Kat Von D si LeafarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Toată lumea te avertizează că îți va crește copilul foarte repede, dar chiar așa este. Leafar depășește limite în fiecare zi și sunt așa de mândră că pot fi martoră la toate aceste momente. În fiecare zi abia aștept să-l văd cum crește și se transformă în băiețelul dulce care devine”, a scris aceasta pe Instagram în urmă cu câteva zile.

A născut acasă, în apă, cu o moașă

Kat Von D, vedetă a emisiunilor  ”LA Ink” și ”Miami Ink”, a rămas însărcinată la doar trei luni de la nunta cu Rafael Reyes, solistul trupei Prayers, pe numele său de scenă Leafar Seyer. A născut așa cum și-a dorit, acasă, în apă, cu ajutorul unei moașe.

Kat Von D (37 de ani), pe numele din buletin Katherine von Drachenberg, și Leafar Seyer (43 de ani) s-au căsătorit în luna februarie, iar anunțul l-au făcut pe conturile lor de Instagram, unde și-au făcut adevărate declarații de dragoste.

„Azi, m-am căsătorit cu perechea sufletului meu, geamănul minții mele, cel mai bun prieten al meu. Împreună în viață și în moarte”, a scris Kat Von D pe Instagram, în timp ce soțul ei a dezvăluit că s-a căsătorit cu fata visurilor lui.

„Azi, m-am căsătorit cu fata visurilor mele. Împreună în viață și în moarte”, a scris și acesta.

Vezi și A devenit pentru prima dată mamă la 36 de ani, dar a iscat controverse puternice. Vrea să-și crească copilul vegan și fără să-l vaccineze

Citește și: