Pe contul său de Instagram, unde a postat o fotografie cu sărbătoritul și tortul său aniversar, Elena Gheorghe a scris ți un mesaj pentru acesta, care a luat prin surprindere pe fanii săi.

”La multi ani, suflet bland si bun! Astazi la ora aceasta veneai pe lume si ne-ai facut cei mai fericiti! Esti minunea noastra!

Medicii nu imi dadeau sanse sa devin mama fara tratamente, insa tu ai fost trimis de Dumnezeu exact in momentul in care viata mea era in cautarea unui sens.

Iti multumesc pentru ca m-ai invatat sa iubesc, sa imi manifest afectiunea materna, sa inteleg ca minunile exista indiferent de situatie! Te iubesc, copilul meu bun!”, a scris Elena Gheorghe în ziua în care băiatul ei a împlinit 9 ani.

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, cu care mai are și o fetiță, Amlie.

În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

Vezi și Elena Gheorghe recunoaște că soțul ei are un mare defect: ”Singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că…”

Citește și:

Cum arată Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”,la o lună după ce a fost bătută într-un magazin

Cum arăta Laura Cosoi brunetă. E de nerecunoscut! Nici nu zici că e ea!