Mama lui are de ce se mândri, pentru că Traian este o mândrețe de băiat! Mândră nevoie-mare, celebra lui mamă a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu sărbătoritul, care ține în mână un balon în forma cifrei 6.

sarbatoritul-TraianSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La rândul ei, Elena Băsescu ține în mână un semn că cel mic e foarte pasionat de fotbal. Cert este că mii de persoane i-au transmis nepotului fostului președinte cele mai frumoase urări.

Elena Băsescu, oricât de blamată ar fi de unii din cauza simpatiilor politice, este un om de admirat în plan personal. Are trei copii frumoși, pe care acum îi crește singură, după despărțirea de afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani), cu care are o fetiță.

În total, Eba are două fiice și un fiu. Sofia (7 ani) și sărbătoritul Traian Junior sunt copiii lui Bogdan Ionescu, Syda, iar Anastasia a lui Tomată, ea având nici 3 ani. Ambii tătici sunt prezenți în viața copiilor lor.

Vezi și Elena Băsescu, vacanță cu toți cei trei copii, la munte. Cum arată acum prichindeii Ebei

Citește și:

Walter Zenga vrea să o uite definitiv pe Raluca! Gestul făcut de antrenor a uimit pe toată lumea

Daniela Gyorfi a avut coronavirus: ”Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai nu crezi”. Cum de nu au luat fiica și partenerul ei