Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani. are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Vedeta a dezvăluit, pentru kanald.ro, ce meserie își dorește să aibă puștiul atunci când va fi mare.

El vrea muncă adevărată”

”El a zis că se vede și producător, și regizor, și actor, și prezentator. David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat, pentru că ce fac eu nu e muncă grea, este un hobby. Așa mi-a zis”, a dezvaluit Andreea Mantea.

”El vrea muncă adevărată. Asta e prea ușoară, așa vede din exterior”, a mai spus prezentatoarea TV.

Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV

De-a lungul timpului, Andreea Mantea a prezentat mai multe show-uri TV, la diverse posturi. Bruneta a avut și un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial. Noul show al Andreei Mantea se numește ”Casa iubirii” și poate fi urmărit, la Kanal D, în fiecare zi, de luni până vineri.

Vezi și Andreea Mantea face alergie la unul dintre cele mai banale alimente. Are erupții pe tot corpul, pentru care trebuie să ia 10 pastile pe zi!

Citește și:

Anamaria Prodan nu se prezintă la procesul cu Corina Caciuc. Impresara o atacă, iar, pe iubita soțului ei: ”Nu mie îmi bagă Kamara degetele în gură”

Anunțul făcut de Iulia Vântur după 10 ani petrecuți în India:„Dragii mei, sunt încântată…”