Chiar dacă este o perioadă mai specială, în care distanțarea socială încă se impune, Andreea Mantea i-a organizat micuțului o petrecere. O petrecere cu tort și multe baloane, dar fără invitați, după cum se vede din fotografia postată de vedete pe rețelele de socializare.

„A mai trecut un an…💫 Puiul meu se face din ce în ce mai mare iar eu nu ştiu cum să fac să opresc timpul! Dar ştiu că nu pot… Tot ce îmi doresc pentru el este să fie sănătos şi la fel de fericit că şi până acum!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram, postând și un emoticon cu o inimioară.

 

View this post on Instagram

 

A mai trecut un an…💫 Puiul meu se face din ce in ce mai mare iar eu nu stiu cum sa fac sa opresc timpul! Dar stiu ca nu pot… Tot ce imi doresc pentru el, este sa fie sanatos si la fel de fericit ca si pana acum! 🙏🏻❤️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

De o bună perioadă de vreme, Andreea Mantea a părăsit România. Locuieşte în Turcia alături de fiul său, acolo au loc filmările emisiunii pe care o prezintă, „Puterea Dragostei”, show-ul difuzat pe Kanal D.

Andreea Mantea nu mai formează un cuplu cu tatăl băiatului său, Cristi Mitrea. Cei doi au rămas în relații bune, spun sursele. Potrivit acestora, Cristi Mitrea plătește o pensie alimentară de 200 de euro pe lună, scrie presa mondenă.

Andreea si DavidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În prezent, bruneta are o altă relație, dar își ține iubitul ascuns de ochii și urechile presei.

Vezi și Andreea Mantea iubește din nou. Cum s-a fotografiat alături de noul iubit

Citește și: