Valentina Pelinel a postat o serie de fotografii cu Milan și surorile sale pe Instagram. În instantanee apare inclusiv tortul aniversar, unul spectaculos, în formă de vapor.

Nu se știe dacă băiatul a avut parte de o petrecere cu invitați, dar din imagini se vede că s-a simțit excelent în compania surorilor sale.

”Te iubim, Milan! La mulți ani, copil bun și înțelept!”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

asa-au-petrecutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Valentina Pelinel e mamă, dar mai întâi soție!

Valentina Pelinel a mărturisit într-un interviu recent pentru Antena Stars despre cum reușește să se împartă între rolul de soție, dar și cel de mamă.

Soția lui Cristi Borcea susține că își organizează toate activitățile astfel încât să se poată bucura și de momente alături de partenerul ei de viață. Pentru ea e important nu doar să fie o mamă bună, ci să aibă parte și de momente de calitate petrecute în doi.

„Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare.

Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii”, spunea Valentina Pelinel.

4 ani de la nunta secretă din Ungaria

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au aniversat 4 ani de căsnicie pe 12 septembrie 2022 și 4 ani de la nunta lor grandioasă, în aceeași lună, dar pe 30. Cei doi s-au căsătorit în secret, la Budapesta, chiar în anul în care Borcea era eliberat din închisoare.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit o familie cu acte pe 12 septembrie 2018, când s-au cununat civil, iar pe 30 septembrie în același an au făcut o nuntă secretă în Ungaria, cu ajutorul nașilor Marius Vizer și irina Nicolae.

„Dragostea înseamnă un singur suflet care sălășluiește în două corpuri”, a scris Valentina pe Instagram, în dreptul unor imagini superbe, de la nuntă.

Au împreună trei copii, pe Milan (7 ani) și pe gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 4 ani.

Relația lor a arătat ca scenariul unei telenovele, iar de pe un teren minat au ajuns să trăiască acum în pace și armonie. Pe 2 iulie 2018, Cristi Borcea (53 de ani) era eliberat din penitenciar, după patru ani și trei luni de condamnare în dosarul Transferurilor de jucători.

VIDEO Cristi Borcea, lucruri nespuse despre cei 9 copii și mamele lor: “Mi-am dorit să nu aibă traume”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat averile

Invitată într-un podcast, Valentina Pelinel a dezvăluit că motivul pentru care stă cu Cristi Borcea nu e reprezentat de banii acestuia, căci nici nu ar avea cum, din punct de vedere legal, să rămână cu ei. Mai mult, ea spune că în 2014 a ales cu tot sufletul să îl aștepte, până când va ieși din penitenciar, pentru a fi o familie.

„Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e un secret. E normal ca la nivelul ăla să produci bani. Aveam un apartament la New York și aveam o vârstă la care, fără copii, puteam să fac ce vreau. Iar omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam, și m-a prevenit că nu o să fie ușor.

Păi dacă eu alegeam calea ușoară, nu eram eu în avion la New York? Ce îmi lipsea? Dar mie mi-a lipsit el. Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit”, povestea ea atunci.

Cristi Boureanu, adevărul gol-goluț. Cum și de ce i-a furat-o Borcea pe Valentina Pelinel: “Cristi are calitatea aia minunată…”

„Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public? Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”, a dezvăluit Valentina.

Vezi și Copiii lui Cristi Borcea s-au întâlnit în America. Milan este topit după frățiorii vitregi

Citește și:

Fetița Andreei Tonciu a împlinit 7 ani: ”Te divinizez!” Petrecere roz la superlativ, dar ce tort!

Cum arată azi fiica Annei Nicole Smith. Avea doar 5 luni când mama ei a murit. Acum are 16 ani și e frumoasă ca o păpușă