”Numără până la 20 de când avea un an și jumătate. E foarte, foarte deștept. Vorbește spaniolă, norvegiană și engleză.

E deștept, dar tot e nebunatic și nu mă ascultă de cele mai multe ori”, a declarat recent Tyra Banks.

Dacă engleza e limba nativă a micuțului, spaniola e prima limbă străină pe care o învață americanii. Cât despre norvegiană, York știe această limbă pentru că tatăl său, fostul partener al Tyrei, e originar din Norvegia. Tyra și fotograful Erik Asla (51 de ani) s-au despărțit anul trecut, după cinci ani de relație.

baiatul Tyrei BanksSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Născut de o mamă surogat

Cât despre băiatul lor, acesta a fost născut de o mamă surogat.

Anul trecut, Tyra Banks. În vârstă de 44 de ani, declara că, odată ajunsă la 40 de ani, avea un singur regret: acela de a nu fi avut copii. A avut mai multe runde de fertilizare in vitro, dar fără rezultate. Admite că au fost câțiva ani traumatizanți. În final, a decis că va deveni mamă pe o cale neconvențională, ceea ce a și făcut.

Odată născut York, Tyra l-a protejat ca o leoaică de paparazzi, știind că tabloidele ar fi dat bani mulți pe acele poze. Vedeta a povestit că obișnuia să-l ascundă într-o pătură când ieșea din casă. S-a întâmplat, însă, ca fiul ei să fie fotografiat în mașină, când oprise să pună benzină. A fost momentul când a gândit: ”Trebuie să pun eu fotografia online înainte să o facă paparazzii”.

L-a sunat pe tatăl băiatului și i-a spus ”Nu vreau ca paparazzii să facă bani de pe urma copilului nostru”. Așa că a postat online o poză cu York și lucrurile s-au calmat.

Foto: NorthFoto/Instagram

Vezi și Beneficii pentru copilul care crește într-o familie bilingvă

Citește și: