Vedeta a postat recent pe Instagram un instantaneu în care Ayan apare fără tricou, doar în pantaloni scurți, șapcă și pantofi sport.

 

View this post on Instagram

 

❤️ @ayanschwartzey #myheart #mylove #myhero

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Lângă fotografie, vedeta atașază hastagurile #myheart #mylove#myhero (inima mea, iubirea mea, eroul meu), care ilustrează perfect ce simte pentru Ayan.

Și într-adevăr postarea a avut efectul scontat printre fanii Mihaelei Rădulescu, cei mai mulți postând comentarii de genul: ”Ce frumos l-ai crescut!”, ”Bună dimineața, Mihaela! Despre tine se poate spune că n-ai trăit degeaba, lași o urmă frumoasă. Sa-ți trăiască și să te depășească!”, ” 14 ani… doar”, ”Este normal sa fii mândra! Ai și cu ce!” sau ”Frumusețe de băiat!”.

Alți fani s-au dus cu aprecierile chiar mai departe, observând: ”Ce mare și frumos s-a făcut… are trupul tatălui (lat în spate precum ELAN….) Capul este al tău. Să-ți trăiască, Doamne ajută!”.

Un fan întreabă însă ”Ce inaltime are?” și din acest moment se dezlănțuie iadul. Un altul, deloc binevoitor, ba chiar pus pe harță, răspunde cu o atitudine superioară: ”Observ că nu raspunzi la întrebare, nu ca m-aș fi așteptat din partea ta. Răspund eu… sigur nu este înalt, nu are cum, nici tu nu ești, ta-su nici atât.

Are aroganță în privire, dehh, nu e școlit oriunde. Pe lângă atata sport, să învețe și carte!”.

”Mai ușor cu operațiile”

Și nu se oprește aici, își permite să facă aprecieri inclusiv la adresa Mihaelei Rădulescu, fătă îndoială unul dintre sex-simbolurile din România. ”Iar tu lasă nasul mai jos și mai ușor cu operațiile :))”.

Cu sau fără operații, realitatea e că Mihaela Rădulescu arată pur și simplu ireproșabil la cei 49 de ani ai săi și nimeni nu poate nega asta, indiferent cât de cârcotaș ar fi.

 

View this post on Instagram

 

Stretching after flying:) with @therealfelixbaumgartner #california @redbull @theflyingbulls #aerobatics #haveagoodday

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Citește și: