Recent, Jamie Oliver, cel mai iubit bucătar din lume, l-a învățat pe unul dintre copiii săi, Buddy Bear, în vârstă de 8 ani, să facă ravioli.

”Momentul ravioli, Buddy! Îl învăț pe băiat să se bucure de fericirea de a face aceste frumuseți”, a scris Jamie pe Instagram, postând și o fotografie cu Buddy, în plină acțiune. Judecând după zâmbetul larg al băiatului, procesul a fost unul foarte plăcut pentru el. Și cu siguranță altfel decât de obicei au fost ele savurate.

 

View this post on Instagram

 

Ravioli time Buddy ! Teaching my Little boy the joy of making these beauties tonight. I made a filling of slow cooked fennel, with prawns, tuna, capers and fennel herb. served with a simple fresh tomato sauce delicious. I try and make fresh pasta ever other week kids find it really fun which is always a good thing.

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Jamie a notat pe Instagram, pentru fani, și umplutura folosită, care a inclus, printre altele, ton, capere și tot felul de plante aromatice. Totul cu un sos de tomate delicios, spune bucătarul.

Jamie gătește acasă paste cam la două săptămâni, copiii săi fiind mari amatori. Jamie Oliver recunoaște că e un ”tată de weekend” pentru cei cinci copii ai săi (Poppy Honey Rosie, de 16 ani, Daisy Boo Pamela, de 15 ani, Petal Blossom Rainbow, de 9 ani, Buddy Bear Maurice, de 8 ani, și River Rocket Blue Dallas, de 2 ani), dar atunci când este acasă profită din plin de timpul petrecut cu aceștia.

Vezi și Cum te descurci cu cinci copii? Jamie Oliver răspunde: ”Îi spionez!” Uite cum procedează

Citește și: