Horia Brenciu a publicat pe Instagram câteva videoclipuri dedicate lui Toma Brenciu, mezinul familiei, care a împlinit 8 anișori. Și producătoarea TV Alice Dumitrescu, soția lui Horia, a marcat momentul așa cum numai o mamă știe să o facă. Alice e făcut un carusel foto cu imagini cronologice, de când Toma era bebeluș și până azi. Pozele cu Toma mic sunt o premieră, ținând cont că Horia a dezvăluit că în familia lor mai este un copil abia când Toma avea doi ani și jumătate.

Băiatul lui Horia Brenciu a împlinit 8 ani

„De 8 ani, de fiecare dată când vin acasă, la geamul de la intrare, mă așteaptă ochii ăștia minunați! După ce intru, primesc și o îmbrățișare! Astea sunt tot atâtea motive să lupt si să iubesc și să mă simt în continuare cel mai norocos tată de pe pământ! Toma, iubirea mea, la mulți ani!”, a scris Horia, pe Instagram, în dreptul unei imagini superbe. Și Alice Dumitrescu a publicat un mesaj care a atras o mulțime de aprecieri și de urări. „De 8 ani sunt cea mai fericită mamă a celui mai minunat baiat. A patra minune din viața mea! La multi ani, Toma!”.

horia-brenciu-familie-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Povestea emoționantă a adopției

Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe Toma. El a dezvăluit că mai are un fiu abia în decembrie 2016, de Crăciun, în prima ediţie a emisiunii “Uniplay”, pe care o prezenta atunci la Antena 1, alături de Diana Munteanu. “Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina (n.r. fiica lui şi a lui Alice) şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat, fericit, Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina şi Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă. Andreea și Maria sunt fiicele lui Alice din alte relații.

Horia Brenciu: „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil”

Invitat în emisiunea „Profesioniștii”, a Eugeniei Vodă, Horia Brenciu a spus povestea din spatele adopției. Una sensibilă, dar cu final fericit. „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

Citește și: Nimeni nu a știut asta! Cu ce se ocupa Horia Brenciu înainte să devină celebru: ”Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câțiva lei”

Citește și: Horia Brenciu le dă un singur sfat fetelor lui în privința relațiilor: ”Puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru”

Citește și: Imagine adorabilă cu Toma, fiul lui Horia Brenciu: „Primul…”

Citește și: Horia Brenciu, mesaj plin de emoție legat de soția sa: ”Din păcate…”