„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista…

În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea”, a explicat actorul circumstanțele în care a luat decizia.

Totuși, spune el: ”Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”.

În interviul acordat OK!TV, vedeta Pro TV, trecută printr-un moment de cumpănă în viață, a spus că are de gând să repare ceva din răul făcut, încercând să refacă relația cu băiatul lui.

”O să ne reconectăm şi o să fie bine”

„Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: <>. Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret”.

Referindu-se la viaţa pe care le-a oferit-o fetelor sale, prezentorul de la Pro TV recunoaşte că băiatul său n-a avut parte de acelaşi tratament. „El a fost privat de asta. Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat.

Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat… Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp…

El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început… „, a povestit actorul și omul de televiziune.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Florin Busuioc: „E magic să poți face ce-ți place în viață“

Citește și: