A fost sărbătorit în familie, așa cum pe toți ne obligă timpurile. “În urmă cu 10 ani, într-o zi de joi, la ora 8.57, a venit pe lume fiul meu… copilul meu Dumnezeit, cum îmi place să-i spun. Un copil așteptat îndelung, dorit îndelung și iubit de atunci cu fiecare zi mai mult!”, a scris vedeta pe Instagram, unde a postat și două fotografii în care apare împreună cu băiatul ei.

Iuliana-si-TudorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

”De 10 ani am devenit o altă femeie, mai bună, mai înțeleaptă, mai răbdătoare, mai caldă, mai atentă… pe scurt, Mamă!

Mi-ai dat rost! Îți mulțumesc pentru că Ești! Te iubesc! La mulți ani, puiul meu!”, au fost cuvintele pline de emoție pe care Iuliana Tudor le-a postat și pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a fiului său, Tudor.

Vedeta TVR este de 24 de ani împreună cu soțul ei, Răzvan, pe care l-a cunoscut chiar într-o noapte de Înviere.

Băiatul Iulianei face înot de două ori pe săptămână, scrimă şi tenis de câmp. Deja s-a înălţat binișor, mai cu seamă că are cu cine să semene, având doi părinţi care au 1,80 şi, respectiv, 1.90 metri.

Chiar dacă are 43 de ani, vedeta nu a închis ușa maternității, ea declarând anul trecut că se poate întâmpla orice, cu progresele actuale din medicină și grație faptului că este sănătoasă.

Un copil care a vrut să vină pe lume: ”Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil”

Iuliana a trecut prin momente grele cu prima sarcină și a preferat să o țină ascunsă cât mai mult timp. Avea 33 de ani și medicii au avertizat-o că există riscuri majore să piardă copilul, însă din fericire totul s-a terminat cu bine.

„După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat ca cel mai potrivit ar fi să nu împărtășesc în presă motivul adevărat al acestei absențe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunțăm o asemenea bucurie”, spunea, atunci, Iuliana Tudor.

Vezi și Cum își menține Iuliana Tudor greutatea de la 20 de ani: ”Când am pus 2-3 kg…”

Citește și:

Povestea lui Ionuț Belei, câștigătorul de la Chefi la cuțite. Ce pregătire are, de fapt, și ce va face cu premiul de 30.000 de euro

Kate Middleton și prințul William au publicat fotografia de familie de pe felicitarea de Crăciun. E o încântare să-l privești pe mezinul Louis!