Aflați în vacanță în Sri Lanka, adulții familiei, Dana și Radu, dezbăteau pe marginea organizării casei, când cea mică va veni pe lume. În discuție s-a implicat și Vlad, care a venit, bineînțeles, cu soluția, după cum povestește pe Facebook Dana Rogoz.

”Am inceput sa imi fac griji legate de amenajarea spatiului acasa pentru noul membru al familiei: unde o sa tinem patutul, unde o sa ii punem hainutele ei, cand nici macar ale lui Vlad nu mai incap in dulapul existent, unde o sa alaptez…

Vlad aude discutia pe care o am cu Radu si simte ingrijorarea mea din glas, asa ca vine cu o solutie pentru surioara lui: Eu zic ca daca facem putina ordine in pivnita ii putem gasi si ei un loc acolo. Gata, m-am linistit!”, povestește amuzată actrița, care este însărcinată în cinci luni, deși nimic din înfățișarea ei nu trădează asta.

Dana Rogoz, poza din vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Însă perelele lui Vlad sunt cu mult mai multe, iar din când în când mama sa le împărtășește și în mediul online. ”In vacanta asta Vlad ne-a facut sa radem in hohote de multe ori. In seara aceasta, la restaurantul de pe plaja, il vedem cum se rusineaza in prezenta unei fetite srilankeze: Cred ca ma place deja, ne zice el cu un zambet induiosator.

Dupa cateva minute, fetita isi ridica rochita intr-o miscare copilaroasa, iar lui Vlad ii pica brusc fata si ii dispare orice urma de zambet: Aaah… E mica… Are scutec”.

Familia e încă în vacanță și, pentru a se asigura că totul e bine cu sarcina, Dana Rogoz chiar a fost la o clinică din Sri Lanka, pentru un control de rutină. Din fericire, totul e bine, iar celei mici pare să-i prindă foarte bine o rupere de ritm în acel colț de paradis.

Vezi și Știrea momentului! Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: