Actorul a anunțat pe Instagram că întâiul său născut a fost admis la facultate printre primii, bineînțeles la actorie.

”Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi!

Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face.

Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!”, a scris actorul pe rețeaua de socializare.

Și Violeta, fata pe care o are cu Andreea Marin i-a moștenit simțul artistic, din spusele mamei ei.

Cât despre mezinul pe care îl are cu actuala lui soție, Lavinia Pîrva, și acesta, în ciuda vârstei fragede, dă semne că va cocheta cu muzica, după cum susține mama lui.

Vezi și La doar 17 ani, fiul lui Ștefan Bănică va apărea într-o emisiune TV cu tatăl lui

Citește și:

Alina Ceușan, criticată dur pentru cum se comportă în postura de mamă. Răspunsul tranșant al vedetei: Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi?

Mezina Laurei Cosoi a împlinit o lună. De ce i-au făcut un tort în formă de șoarece