Alexandru (14 ani), nepotul cel mare al magnatului Ion Țiriac, dar și fratele lui mai mic, Noah (13 ani), au luat, se pare, ce e mai bun și mai frumos de la părinții lor. Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divorțat în secret, elegant, fără scandaluri, iar acum își cresc copiii în liniște și au de ce să fie mândri. Ileana Lazariuc a pus pe InstaStory o imagine cu fiul cel mare, Alexandru, și deși puștiul are doar 14 ani ai zice că are cel puțin 18. Este foarte înalt, iar ținuta elegantă îi vine de minune.

Băiatul cel mare al Ilenei Lazariuc, o adevărată apariție la 14 ani

Alexandru poartă pantofi, pantaloni și un palton cu guler din blană, piese vestimentare pe care nu le prea regăsești în garderoba adolescenților. „Missed you so much (n.r. mi-a fost foarte dor de tine)”, a fost mesajul frumoasei sale mame. Sunt rare ocaziile în care cei doi părinți publică fotografii cu cei doi băieți ai lor, însă de fiecare dată acestea sunt apreciate de fanii lor, căci cei doi copii se pare că au moștenit trăsăturile frumoase ale părinților lor.

În primăvară, când Alexandru a împlinit 14 ani, Ileana și Ion Ion s-au întrecut în mesaj adorabile pentru juniorul lor. „Te iubesc, copilul meu, mai mult decât îți poți imagina! Îți doresc toată fericirea din lume și să sperăm că vei fi înțelept! La mulți ani la 14 ani!”, a scris pe Inststory mămica Ileana Lazariuc.

În acelși timp, Ion Ion Țiriac a postat pe contul său o fotografie care-l înfățișază pe Alex în deșert, alături de urarea: „Urmărește-ți mereu chemarea, concentrează-te pe ceea ce îți dă putere și împlinire, fii umil, dar nobil și să știi că eu voi fi întotdeauna stâlpul tău de putere!”.

ileana-lazariuc-copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în 2019

Discreți din fire, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac și-au ținut mereu relația departe de ochii curioșilor. Cei doi au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009. Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București. Însă în 2019, după 17 ani de relație, Ileana și Ion Ion au dezvăluit că au divorțat în mare secret. Ion Alexandru Țiriac deja și-a refăcut viața lângă cunoscuta jucătoare de tenis, Sorana Cârstea, dar și Ileana Lazariuc a fost surprinsă în compania milionarului Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Citește și: Există viață după divorț. Ileana Lazariuc și Matei Stratan, cină în Floreasca, Țiriac Junior și Sorana Cârstea, aventuri în Himalaya

Citește și: Ileana Lazariuc, vacanță de vis cu nepoatele topmodele. Ce bine arată în costum de baie fosta noră a lui Țiriac! Are 40 de ani și doi copii