Acesta intenționează să solicite cetățenia americană pentru Bahmu, chiar după nunta amânată pentru la toamnă.

După divorțul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, a găsit, atunci când se aștepta mai puțin, o nouă dragoste în persoana americanului de origine română George Restivan. Asta, după o relație eșuată, presărată pe alocuri cu violențe și scandeal, cu un grec.

George Restivan s-a îndrăgostit de ea pe Internet, după ce a văzut-o într-unul din live-urile făcute împreună cu Carmen Harra.

A venit val-vârtej în România și a și cerut-o de nevastă. Au făcut deja o slujbă de logodnă la biserică anul trecut, iar acum urmează nunta cea mare, pe care au amânat-o pentru toamnă, pentru că nu reușesc să strângă toți invitații la un loc.

După ce a încercat traiul în România, George vrea să o ajute pe Adriana să-și ia și cetățenie americană, după ce se vor căsători. George Restivan are cetățenia română, dar și pe cea americană, el mutându-se în SUA cu mult timp în urmă.

Acesta vrea să-și ducă și viitoarea mireasă în America, considerând că acolo se trăiește mai bine decât în România.

Geroge Restivan e dezamăgit de România : „Îi iau și cetățenie Adrianei, gata!”

„Sunt cetățean american, am și cetățenie română. Și băiatul meu la fel. Îi fac și Adrianei cetățenie americană, după ce ne căsătorim”, a declarat George Restivan pentru Click!.

Adriana este și ea de acord că părăsească România după nuntă.

„Da, am discutat despre problema cu cetățenia. Vreau să fiu și cetățean american. Nu am nici o problemă cu asta. Înainte trebuie să ne căsătorim, dar se va întâmpla și asta.

Să nu se înțeleagă greșit, că nu ne-am sucit cu căsătoria, doar că mai durează puțin până apucăm să ne strângem cu toții la un loc! Trebuie să-i punem pe toți la masă”, a declarat Adiana Bahmuțeanu.

George Restivan s-a mutat nu demult în România împreună cu fiul său și stau cu toții în casa Adrianei. Tânjește, însă, după viața îmbelșugată de pe Tărâmul Făgăduinței.

Bahmu ar putea deveni cetățean american la trei ani după căsătorie

Condiţiile pentru obţinerea cetăţeniei americane nu sunt ușor de îndeplinit, iar procesul pentru a deveni cetăţean al SUA este deseori îndelungat. Obţinerea cetăţeniei americane definitive durează câţiva ani.

Adriana Bahmuțeanu ar putea obține cetățenia prin naturalizare. Pentru asta ar trebui să îndeplineasă trei ani de rezidenţă permanentă, obţinută prin căsătoria cu un cetăţean american, înaintea solicitării de cetăţenie.

Adriana Bahmuțeanu formează de anul trecut un cuplu cu George Restivan, un român mutat în California și revenit în țară pentru ea. Cei doi fixaseră nunta pentru luna iunie, iar nași urmau să fie Anamaria și Adrian Ghilă, o pereche de afaceriști bogați stabiliți în Statele Unite ale Americii, aceștia având o avere estimată la 65 de milioane de dolari.

Nunta a fost însă amânată și multe s-au întâmplat în viața lor. Un test ADN a arătat că acesta este tatăl unei tinere din România, care urmează să nască.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu a fost cu George Restivan la Starea Civilă: ”Cei de la ghișeu m-au recunoscut, mi-au zis că de când așteptau să vin să mă mărit!”

Citește și:

Vica Blochina, la cuțite cu Oana Roman. Cele două au rupt orice legătură de prietenie: „Nu mi-o doresc în jurul meu”

Doi ani de când a murit Cătălina Isopescu, fotomodel celebru al anilor ’90. S-a stins la 49 de ani, la un an după tatăl ei, Emanuel Isopescu