Au trecut 30 de ani de când Jennifer făcea senzație după apariția alături de regretatul actor, Patrick Swayze, devenind una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood.

Deși actorul a declarat în filmul ce i-a făcut celebri, „Dirty Dancing”, că „Nimeni nu o pune pe Baby într-un colț”,  la câțiva ani de la lansarea filmului, în timp ce Swayze prindea roluri de excepție în filme remarcabile, precum „Ghost”, Baby a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu a mai știut nimic de ea, potrivit site-ul Digital Spy.

Jennifer Grey recunoaște că operațiile estetice i-au distrus viața

Dirty DancingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Jennifer a recunoscut însă că acest lucru s-a întâmplat pentru că a făcut greșeala să apeleze la operații estetice, iar o intervenție chirurgicală la nas, la începutul aniilor `90 a făcut-o de nerecunoscut, fapt pentru care cariera sa a avut de suferit.  „Am intrat în camera de operații ca o celebritate și am ieșit ca o anonimă.(…)Voi fi mereu o actriță faimoasă pe care acum nimeni nu o mai recunoaște din cauza unei operații la nas”, a declarat actrița pentru Daily Mirror, precizând că va regreta toată viață această decizie de a-și face rinoplastie, care i-a distrus cariera. Actrița a povestit că ieșea să ia masa în oraș și nimeni nu o recunoștea.

Jennifer a dezvăluit recent, secrete de pe platourile de filmare de la „Dirty Dancing”, spunând că cea mai memorabilă scenă din film, cea cu ea și Patrick dansând într-un lac, a fost realizată în momente extrem de dificile, întrucât Swayze avea dureri foarte mari, suferind o accidentare la un genunchi.

Citește și: A fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, dar aceste imagini nu-i fac deloc cinste. O mare actriță, surprinsă beată criță pe străzi

Patrick Swayze a murit de cancer

Producătorii s-au gândit chiar să renunțe la scenă, însă, în cele din urmă, în ciuda durerilor, actorul a reușit să o ridice pe Baby, ducând filmarea până la capăt, fiind un adevărat profesionist. „Dirty Dancing” („Dans murdar-n.r.”) spune povestea de dragoste dintre tânăra Frances ‘Baby’ Houseman și instructorul ei de dans, Johnny Castle.

Cu toate acestea,  Jennifer Gray a mai apărut în roluri micuțe în seriale tv și filme, iar în prezent joacă în serialul de comedie ‘Red Oaks.’ Actrița  s-a iubit cu actori celebri, precum Matthew Broderick șiJohnny Depp, iar în 2001 s-a măritat cu Clark Gregg, cu care are o fetiță, pe nume Stella, în vârstă de 15 ani.

Patrick Swayze, partenerul ei din filmul  „Dirty Dancing”, a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, după o luptă lungă cu cancerul pancreatic.

Citește și: