Jennifer Grey, celebra actriță din „Dirty Dancing”, a împlinit pe 26 martie vârsta de 61 de ani. Rolul lui Baby din 1987 a făcut-o celebră în întreaga lume, dar în ultimii ani a dispărut din lumina reflectoarelor, iar actrița a dezvăluit recent motivul.

Jennifer a recunoscut că și-a distrus singură cariera după ce a apelat la operații estetice. Vedeta a declarat într-un interviu că operațiile estetice i-au distrus chipul angelic, care a făcut-o celebră, și au transformat-o într-o anonimă, pentru că nimeni nu o mai recunoaște.

Filmul „Dirty Dancing” i-a transformat în adevărate staruri pe Jennifer și pe Patrick Swayze și cei doi erau pe culmile succesului. Însă, la doar câțiva ani de la lansarea filmului, Baby a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu a mai știut nimic de ea, în timp ce Patrick prindea roluri de excepție.

„(500) Days of Summer” Premiere @ The Egypt…SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Jennifer a recunoscut însă că acest lucru s-a întâmplat pentru că a făcut greșeala să apeleze la operații estetice, iar o intervenție chirurgicală la nas, la începutul aniilor `90 a făcut-o de nerecunoscut, fapt pentru care cariera sa a avut de suferit.

„Am intrat în camera de operații ca o celebritate și am ieșit ca o anonimă.(…)Voi fi mereu o actriță faimoasă pe care acum nimeni nu o mai recunoaște din cauza unei operații la nas”, a declarat actrița pentru Daily Mirror, în urmă cu câțiva ani, precizând că va regreta toată viață această decizie de a-și face rinoplastie. Actrița a povestit că ieșea să ia masa în oraș și nimeni nu o recunoștea.

Cu toate acestea, Jennifer Gray a mai apărut în roluri micuțe în seriale tv și filme, precum ”Red Oaks”, „Anatomia lui Grey” sau „The Conners”. Actrița s-a iubit cu actori celebri, precum Matthew Broderick și Johnny Depp, iar în 2001 s-a măritat cu Clark Gregg, cu care are o fetiță, pe nume Stella, în vârstă de 19 ani, care e superbă și îi calcă pe urmă, fiind și ea actriță. Din păcate, pandemia și-a spus cuvântul și în cazul lui Jennifer și al lui Clark, care au decis să divorțeze anul trecut, după 19 de ani de mariaj, divorțul fiind finalizat abia anul acesta.

“După 19 ani împreună, ne-am separat în ianuarie, conştienţi fiind că mereu vom fi o familie iubitoare şi atentă. Am luat, recent, decizia dificilă de a divorţa, dar rămânem prieteni apropiaţi şi suntem profund recunoscători pentru viaţa pe care am avut-o împreună şi pentru că o avem pe fiica noastră. P.S. Plâng când facem această postare”,au scris cei doi.

Patrick Swayze, partenerul ei din filmul „Dirty Dancing”, a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, după o luptă lungă cu cancerul pancreatic.

Foto: Hepta/ Profimedia

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Adrian Nartea: ”Sunt genul de tătic iubitor, grijului, totuși ”libertin”

„Aș fi putut să ajung nebună, moartă sau prostituată”. Scriitoarea Petronela Rotar, interviu în exclusivitate despre traumele care au marcat-o