Jennifer a recunoscut că și-a distrus singură cariera după ce a apelat la operații estetice. Vedeta a declarat într-un interviu că operațiile estetice i-au distrus chipul angelic, care a făcut-o celebră, și au transformat-o într-o anonimă, pentru că nimeni nu o mai recunoaște.

Cum arată acum „Baby”, actrița Jennifer Grey din „Dirty Dancing”?

Filmul „Dirty Dancing” i-a transformat în adevărate staruri pe Jennifer și pe Patrick Swayze și cei doi erau pe culmile succesului. Însă, la doar câțiva ani de la lansarea filmului, Baby a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu a mai știut nimic de ea, în timp ce Patrick prindea roluri de excepție.

Dirty Dancing – 1987SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Jennifer a recunoscut însă că acest lucru s-a întâmplat pentru că a făcut greșeala să apeleze la operații estetice, iar o intervenție chirurgicală la nas, la începutul aniilor `90 a făcut-o de nerecunoscut, fapt pentru care cariera sa a avut de suferit.

Jennifer Grey recunoaște că și-a distrus singură cariera

„Am intrat în camera de operații ca o celebritate și am ieșit ca o anonimă.(…)Voi fi mereu o actriță faimoasă pe care acum nimeni nu o mai recunoaște din cauza unei operații la nas”, a declarat actrița pentru Daily Mirror, în urmă cu câțiva ani, precizând că va regreta toată viață această decizie de a-și face rinoplastie. Actrița a povestit că ieșea să ia masa în oraș și nimeni nu o recunoștea.

Prima dată când a ieșit din casă cu noua înfățișare într-o apariție publică, a fost la premiera unui film, iar Michael Douglas, care îi era și prieten, nu a recunoscut-o. „Aceea a fost prima dată când am ieșit în public. În ochii lumii nu mai eram eu, iar lucrul ciudat era că rezistasem toată viața mea (presiunilor de a se opera la nas -n.r.) și am fost atât de supărată pe mama pentru că mereu mi-a spus că ar trebui să-mi operez nasul”, a mărturisit acum Jennifer Grey, precizând că mama ei a fost cea care a îndemnat-o să apeleze la operații estetice.

„Mi-am consumat atât de multă energie pentru a înțelege de ce am fost izgonită din regat (Hollywood-n.r,), dar aceasta este o minciună, m-am izgonit singură”, a declarat Jennifer despre perioada în care și-a pierdut popularitatea la Hollywood.

A vorbit pentru prima dată despre relația cu Johnny Depp

Cu toate acestea, Jennifer Gray a mai apărut în roluri micuțe în seriale tv și filme, precum ”Red Oaks”, „Anatomia lui Grey” sau „The Conners”. Actrița s-a iubit cu actori celebri, precum Matthew Broderick și Johnny Depp, iar în 2001 s-a măritat cu Clark Gregg, cu care are o fetiță, pe nume Stella, în vârstă de 19 ani, care e superbă și îi calcă pe urmă, fiind și ea actriță. Din păcate, pandemia și-a spus cuvântul și în cazul lui Jennifer și al lui Clark, care au decis să divorțeze anul trecut, după 19 de ani de mariaj, divorțul fiind finalizat în vara anului trecut.

“După 19 ani împreună, ne-am separat în ianuarie, conştienţi fiind că mereu vom fi o familie iubitoare şi atentă. Am luat, recent, decizia dificilă de a divorţa, dar rămânem prieteni apropiaţi şi suntem profund recunoscători pentru viaţa pe care am avut-o împreună şi pentru că o avem pe fiica noastră. P.S. Plâng când facem această postare”,au scris cei doi.

Jennifer a vorbit acum și despre relația ei cu Johnny Depp, despre care spune că a avut un loc special în inima ei. Dezvăluiriile le-a făcut în cartea ei de memorii ”Out of the Corner”.

Jennifer Grey și Johnny Depp au ieșit împreună timp de aproape un an de zile. Se întâmpla în 1989, la scurt timp după ce actrița a rupt logodna cu Matthew Broderick, iar acum, la mai bine de 30 de ani de atunci, aceasta a recunoscut că a fost o relație extrem de intensă, potrivit Daily Mail. În cartea ei de memorii, actrița a mărturisit că relația cu Johnny Depp a rămas în sufletul ei, fiind una intensă.

”A fost ceva căldură acolo.”, a dezvăluit actrița în cadrul unui interviu pentru revista People, în care își promova noua carte.

”A fost ca un foc. Am fost surprinsă. Niciodată n-am mai văzut un bărbat ca el.”, a mai mărturisit actrița.

Grey a recunoscut, de asemenea, că l-a iubit pe Broderick, însă în relația cu el n-a simțit acea ”căldură” care a învăluit-o în relația cu Depp.

”Eram gemeni, purtam jachete din piele la fel.”, și-a mai amintit ea, dezvăluind, de asemenea, că Madonna a fost inspirată de relația lor să scrie piesa ”Express Yourself”.

Patrick Swayze, partenerul ei din filmul „Dirty Dancing”, a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, după o luptă lungă cu cancerul pancreatic.

Foto: Hepta/ Profimedia

Citește și: