Frumoasa Jolie este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, însă imaginea ei a avut de suferit în urma anunțului că divorțează de Brad Pitt. Până să se căsătorească cu celebrul actor, ea era cunoscută drept spărgătoare de căsnicii în Cetatea Filmului, toată lumea știa despre ea că-i plac bărbații care nu sunt ai ei.

Actrița s-a căsătorit cu Billy Bob Thornton, după ce l-a despărțit de iubita lui, Laura Dern cu care avea o relație de mulți ani. Când s-a îndrăgostit de Brad Pitt, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston și ea a reușit, de asemenea,  să-i despartă. Însă, după relația cu starul din  „Domnul și doamna Smith”, Angelina era văzută altfel, devenind una dintre cele mai îndrăgite femei.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Ce a îmbătrânit Richard Gere. Iată cum a fost surprins în vacanță

Se folosește de copii ca să câștige publicul de partea ei

„Dar așa e cunoscută Angelina. O femeie frumoasă, implicată în acte caritabile, dar este și foarte manipulatoare, mai ales după ce a văzut că nu e nimeni de partea ei după ce a anunțat că divorțează și vrea custodia exclusivă a copiilor”,  scrie site-ul de celebrități.

Deși, de obicei, este rușinoasă și se ferește să apară în public însoțită de copii, acum încearcă să se folosească de copii pentru a atrage atenția și pentru a demonstra că este o mamă bună, potrivit jurnaliștilor. Așadar, în ultima vreme, ea apare tot mai des în public însoțită de copii și de fiecare dată ei par că fac ceva distractiv. Ea a fost surprinsă, mergând în parcurile de distracții cu ei și cumpărându-le jucării copiilor, deși în trecut spunea că vrea ca micuții ei să aibă lucruri simple ca să se poată distra cu mama și cu tata sau să se joace cu bețele în țările din lumea a treia. Însă, potrivit publicației, nu este decât manevră de PR, Jolie încercând astfel să câștige publicul de partea ei. de asemenea, ea se folosește de copii ca să-l țină și pe Brad Pitt aproape.

Fotografii: Northfoto

Citește și: