Artista a dezvăluit că a avut o copilărie extrem de fericită, însă în adolescență a renunțat la școală și a făcut sacrificii enorme pentru a-și împlini visul de a deveni o artistă desăvârșită.  „Foarte faina a fost perioada copilăriei. Petreceam sâmbăta în bucătarie și mama ne înregistra cu un casetofon. Cântam toți. Mi se părea normal să cânt. Când cântam în fața oglinzii din baie, mă urcam pe un taburet, îmi imaginam o Feli cântand”, a povestit aceasta într-un interviu pentru emisiunea Wowbiz. Feli a mărturisit că viața ei nu a fost deloc una ușoară înainte să fie cunoscută și erau zile întregi în care nu avea nici măcar nu mânca. Ea recunoaște că nu și-a terminat încă liceul și speră să-l termine și să facă și o facultate, la un moment dat.

Transformarea uluitoare prin care a trecut Feli Donose. Cum arăta înainte să slăbească

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Feli Donose nu a terminat liceul

„ Am renunțat la școală, la jumătatea clasei a nouă. Eu asta am simțit să fac. Sunt de vreo șapte ani în clasa a XI-a. M-am trezit la 15 ani în toiul nopți și m-am gândit ce fac cu viața mea. Trebuie să fac ceva cu viața mea (…) Am găsit un anunț, nu știu Dumnezeu le aranjează pe toate cumva, în așa fel încât să-ți confirme sau nu că ești pe calea cea dreaptă. Eu găsesc un ziar local unde se căuta în Cluj  cineva care să cânte la tot felul de evenimente muzică străină. Și cu ultimul salariu de la o firmă unde lucram ca agent de vânzări, dacă ați știi în câte locuri am lucra. Am lucrat și într-o fabrica de piele, și în restaurante chinezești și în buticuri… Am zis Doamne, ăsta e semnul. Și am plecat. Am ajuns în Cluj, dar de fapt domnul respectiv cauta fete nu pentru a canta, ci așa le agăța”, a povestit Feli.

„Am rămas totuși în Cluj. Și m-am transferat de la firma la care lucram în Sebeș la Cluj. Aveam un salariu de 6 milioane jumatate. Am găsit chirie într-un apartament cu trei camere, stăteam cu niște străini în casă. Dormeam așa cu frică. Eram ca un pui d-acela venit de la țară în junglă. Pe mama am mințit-o, până s-a trezit cu diriga acasă. I-a zis că am fost exmatriculată pentru că nu m-am mai dus la școală”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: Decizia care a schimbat radical viața unei actrițe cunoscute în România! Ce a făcut aceasta?

Artista mânca supă la plic

„ Mama mi-a zis: Dacă nu ți-a plăcut școala, să pui mâna să lucrezi, să vezi ce înseamnă să lucrezi ore în șir și salariul să se ducă repede”. Dar eu lucram deja ca barman ospătar. Eu nu am cerut bani de la părinți, am fost copil independent. (…) Nu m-am descurcat în primul an ce-i drept. Ziua lucram, noaptea eram la studio. Am început colaborări cu hip-hop-eri. Atunci au început și problemele de sănătate, problemele cu tiroida. Eu nu aveam o viață normală la Cluj. Câta foame am răbdat. Eu in Cluj eram atât de saracă că stăteam să mă gândesc, de banii ăștia să-mi iau un bilet dus la muncă sau o supă la plic La Cluj am descoperit supa la plic, am scris și o melodia despre asta”, a mai declarat Feli Donose.

Artista recunoaște că prima dată când a vrut să renunțe la muzică a fost când a fost chemată la București pentru o colaborare și a fost criticată pentru aspectul ei fizic. „Doamne, atât am plâns”, a spus aceasta, spunând că atunci a vrut să se întoarcă acasă. „Dar m-a sunat mama și mă apuc și bocesc, și îi povestesc că nu mai pot că lumea asta e atât de grea, că eu vin cu sufletul deschis, dar oamenii își bat joc de mine. Dar mi-a zis: n-ai ce căuta acasă, rămâi acolo, că acesta-i drumul tău. Imediat m-a pus pe picioare”, a mai ea.

Citește și: Vă mai amintiți de superba Adnana din „Toate pânzele sus”? Cum arată îndrăgită actriță Julieta Szonyi la 41 de ani de la apariția în celebrul serial

A fost criticată pentru felul în care arăta: „Mă făceau balenă, focă…”

” Eu am avut ocazia să slăbesc în toate felurile, dar al ales să nu o facă, pentru că vorba lui Adele, muzica trebuie făcută pentru urechi, nu pentru ochi.  Așa că m-am dus așa grasă și frumoasă și m-am arătat fix așa cum sunt eu (n.r. – la show-ul „Vocea României”).(…) Au fost și cârcotași pe rețelele de socializare care m-au făcut în fel și chip. Dar eu am avut norocul să-l cunosc pe Puya înainte să vin la show.(…) și mi-a zis: Feli, dacă  stau să aplec urechea la fiecare om care judecă de pe o tastatură fără să mă cunoscă,  aș ajunge la nebuni. Și mi-a intrat în cap, și nu m-am mai atacat. (…) Mulți mă criticau. Mă făceau balena, focă nu știu de care, dar Puya nici nu știe ce bine mi-a făcut. Eu sunt autoironică și nu am pus la suflet”, a adăugat Feli.

Citește și: A fost unul dintre supermodelele aniilor ’90, dar azi este de nerecunoscut. Linda Evangelista, distrusă de operațiile estetice

A avut o operație de mișcorare a stomacului

Artista recunoaște că nu regretă nimic și e foarte încântată că Smiley a crezut și așa a ajuns unde e acum. Mai mult, ea și-a schimbat radical look-ul și a reușit să slăbească peste 40 de kilograme în ultimele luni. Feli recunoaște că a acceptat, la sfatul medicilor, în mare secret, să-și facă o operație de micșorare a stomacului și de atunci mănâncă sănătos și face mai mult sport. Din alimentația ei nu lipsește avocado, pe care îl consumă în salate sau ca guacamole, pe care și le face ea acasă.

Avocado o ajută să se mențină în formă

„Am  încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume și beam apa cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometăm. Și de la toate acestea ajungeam să mă îngraș la loc și încă puțin peste”, povestește Feli care subliniază că a trecut și prin etapa slăbitului sănătos cu sală și grijă la alimentație, însă fără a putea menține acest stil de viață din cauza programului și a deselor deplasări la concerte prin țară.

„Am decis să fac pasul asta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeți că e cea mai bună soluție, nu e deloc ușor. Nimic nu este mai frumos decât să te poți bucura de corpul tău întreg.”, mărturisește artista.

Citește și: