„Făceam naveta ca să merg la școală. În adolescență, ai mei s-au mutat într-un sat din Constanța, Valul Traian, și am avut niște probleme foarte mari. La școală niște copii se luau de mine pentru că aveam noroi și spuneau dar de unde ești tu ești de la țară”, a povestit Alexandra în emisiunea La Măruța de la Pro TV.

Alexandra StanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mai mult, deși acum frumoasa artistă călătorește peste tot în lume și chiar a locuit timp de opt luni în SUA, ea a mărturisit că în perioada în care era la liceu au fost zile întregi în care nu s-a dus la școală pentru că nu avea bani de navetă.

”Au fost momente când nu mai mai fost  la școală, la liceu, pentru că era un pic complicat. Costa foarte mult naveta, și aveai nevoie de bani de școală, și au fost câteva zile când am stat acasă, mai ales dacă era iarna. (…) Râdeau de mine că sunt de la țară” , a spus Alexandra Stan.

 

Deşi a trăit într-o familie iubitoare, Alexandra Stan a povestit într-un interviu pentru PRO TV că absenţa tatălui, care era navigator, a afectat-o. Pe când ea avea 16 ani, tatăl s-a îmbolnăvit brusc, iar firma administrată de mama ei a început să aibă probleme financiare. Datoare şi covârşită de cheltuieli pentru investigaţii medicale, familia ei s-a văzut nevoită să-şi vândă casa. Sora cea mare a cântăreţei s-a angajat, iar mama a plecat să muncească în Italia. „Îl învinuiam pe tata, adică vreo doi ani nu l-am suportat, mi se părea că era motivul tuturor nefericirilor mele“, a dezvăluit Alexandra.

La 18 ani, a urcat pe scena festivalului Mamaia, unde mai mulţi impresari au remarcat-o. A avut şi o ofertă – să se angajeze la un hotel şi să cânte pe 1.500 lei pe lună. A semnat însă cu doi agenţi foarte tineri.   Cariera ei a explodat în momentul în care a lansat „Mr. Saxobeat“ şi a pătruns direct pe scena internaţională, devenind cunoscută în întreaga lume.

Pentru că în copilărie s-a confruntat și ea cu lipsuri, vedeta s-a implicată într-o campanie caritabilă, prin care vrea să ajute copii săraci.

„Acum 2 saptamani, m-am dus in Constanta la Biserica Sf. Mina. A fost o slujba care m-a relaxat total, chiar dacă eu nu sunt o persoană religioasă. Am zis să unim biserica și primaria, astfel am făcut o campanie mai mare.” , a spus Alexandra, în emisiunea lui Măruță.

Citește și: