Artista în vârstă de 37 de ani a povestit fanilor săi, pe reţelele de socializare, că iubitul cu doi ani mai mic decât ea a cerut-o de soţie în timpul unei escapade romantice la Paris, oraşul îndrăgostiţilor.

Şi Mod Sun a confirmat marea veste, după ce Avril fusese văzută cu un inel de logodnă sclipitor, pe deget.

Marţi la Los Angeles, Avril şi-a scos diamantul la plimbare, iar zvonul unei căsătorii s-a iscat de îndată. Ulterior, vestea a fost confirmată pe rețelele de docializare, Avril postând o fotografie chiar din momentul în care era cerută de soție, în fundal aflându-se Turnul Eiffel.

Alte fotografii o înfățișează cu superbul inel la mână sau cu paharul de șampanie în mână.

cererea-in-casatorie-la-Turnul-EiffelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

După o relaţie de un an, cuplul a anunţat oficial că vor deveni soţ şi soţie.

Rocker-ul punk i-a luat iubitei sale un inel superb, cu diamant în formă de inimă, şi s-a declarat emoţionat de moment.

Avril este la a treia căsătorie. Ea s-a măritat cu Deryck Whibley şi cu  Chad Kroeger şi a avut o relaţie de notorietate cu miliardarul Phillip Sarofim.

Cu Mod Sun are o relaţie din 2021 şi dacă tocmai s-au logodit, este foarte probabil că îi vedem în curând şi la altar,mai cu seamă că pandemia e pe terminate și e din nou undă verde la evenimente de anvergură.

Vezi și Fata cea mare a lui Eminem se mărită! „DA de o sută de ori”

Citește și:

Sienna Miller, adevărul despre șocul pe care l-a trăit când s-a aflat că Jude Law a înșelat-o cu bona copiilor: ”Sunt 6 săptămâni pe care nu mi le amintesc”

Fiica cea mare a Angelinei Jolie s-a schimbat total. S-a transformat într-o adolescentă superbă