Avionul care îi transporta pe ducii William și Catherine de Cambridge, aflați într-o vizită oficială în Pakistan, a aterizat forțat, joi, în orașul Lahore, din cauza unei furtuni extrem de puternice cu fulgere.

Aeronava Airbus A330 care îi transporta pe prințul William și pe soția acestuia, ducesa Catherine de Cambridge, a aterizat forțat în Lahore, după două tentative eșuate în orașele pakistaneze Rawalpindi și Islamabad. Kate și William au fost nevoiți să -și petreacă joi noaptea în Lahore, deși nu plănuiseră acest lucru.

Prințul William nu și-a pierdut simțul umorului nici într-un astfel de moment. Imediat după ce au reușit să aterizeze înapoi în Lahore, el a încercat să-și liniștească echipa, dar și pe jurnaliști, făcând o glumă. „Sunteți teferi? Am pilotat eu”, a glumit William,  care a lucrat ca pilot pe elicoptere de salvare.

Potrivit agenției de presă Reuters, nu au fost probleme cu aeronava la decolarea de pe aeroportul din Lahore, dar apoi a trecut printr-o zonă cu turbulențe. Călătoria cu destinația inițială Islamabad, care trebuia să dureze 26 de minute, s-a prelungit la peste două ore.

Citește și: