Avicii a fost găsit mort pe 20 aprilie, în apartamentul lui din Muscat, Oman,  la vârsta de 28 de ani, iar familia lui a dezvăluit că acesta și-a luat viața și că suferea de depresie și anxietate.  Mai multe surse din interiorul familiei artistului au precizat că Avicii, pe numele său real Tim Bergling, s-ar fi sinucis cauzându-și tăieturi cu un ciob de sticlă, care a dus la pierderi semnificative de sânge. Avicii ar fi spart un pahar și a folosit cioburile, în timp ce alții susțin că este vorba de cioburile unei sticle de vin, conform TMZ. Mai mult, unele surse susțin că Dj-ul și-ar fi tăiat și gâtul.

Avicii suferea de depresie

Rudele regretatului artist susțin că acesta ”nu a mai putut continua” și ”a vrut să-și găsească pacea”.

”Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existenţiale ale vieţii. A vrut să găsească un echilibru în viaţă pentru a fi fericit şi pentru a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzică… N-a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea”, a scris familia artistului într-un comunicat.

Cu toate acestea, gestul Dj-ului a șocat lumea. Tereza Kačerová, un model din Cehia, care susține că se iubea în secret cu starul, a dezvăluit pe contul ei de Instagram, la scurt timp după moartea acestuia,  că ea și Avicii, în vârstă de 28 de ani, voiau să devină părinți.

Mai mult, a postat și o înregistrare cu Avicii și fiul ei, Lucas, în care se vede relația specială dintre cei doi.

Citește și: