Tereza Kačerová, un model din Cehia, a făcut mărturisirea pe contul de Instagram, unde a anunțat public că ea și Avicii, în vârstă de 28 de ani, voiau să devină părinți.

Mai mult, a postat și o înregistrare cu Avicii și fiul ei, Lucas, în care se vede relația specială dintre cei doi.

The brightest stars burn out the fastest.

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

Modelul mărturisește că, în ultimele zile, nu a făcut decât să aștepte să se trezească din coșmar. Abia acum începe să conștientizeze că situația nu se va schimba și că nu-l va mai vedea niciodată pe Tim.

Tereza dezvăluie și numele pe care ea și iubitul ei îl aleseseră pentru fetița pe care sperau să o aibă: Serafina, un nume cu care Avicii încă nu era total de acord.

Vedeta din Cehia dezvăluie și multe aspecte intime despre Avicii, cum ar fi un tatuaj pe care artistul nu a mai apucat să-l vadă finalizat, pe brațul lui.

Tereza explică faptul că ea și Tim doreau să țină relația doar pentru ei. Ar fi făcut-o publică doar în momentul în care ea ar fi rămas însărcinată.

iubita secreta a lui AviciiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ultimele cuvinte ale lui Avicii pentru Tereza

Mai dezvăluie și că ultimele cuvinte ale iubitului ei pentru ea au fost ”Te iubesc”. Îi dă replica ”îngerului” ei, așa cum îl numea pe Tim, pe Instagram. ”Și eu te iubesc. La fel de mult pe cât iubeai tu Cola mexicană”.

Tereza s-a născut în Cehia și a crescut in Vermont, SUA. Mulți o știu din clipul melodiei ”Maps”, a trupei Maroon 5.

Avicii, pe numele real Tim Bergling, a fost găsit mort în orașul Muscat, Oman, vinerea trecută. Se afla acolo în vacanță împreună cu niște prieteni. Cauza morții nu a fost încă anunțată și nici rezultatul autopsiei.

Vezi și A murit de cancer la doar 13 ani. Ce a găsit tatăl fetei în spatele unei oglinzi din camera ei, la puţin timp după tragedie. A izbucnit imediat în lacrimi

Citește și: