Are 58 de ani şi multă forţă de a mai crea, de a apărea pe scenă, de a provoca publicul şi de a-l surprinde în roluri inedite. Maia Morgenstern, doamna teatrului românesc, munceşte de aproximativ 40 de ani. Când a dat examenul la facultate, nu a luat din prima, aşa că a trebuit să muncească şi mai mult, să depună şi mai multe eforturi.

Toate aceste hopuri din viaţă au ambiţionat-o să devină şi mai bună, să viseze la roluri şi mai mari care să îi pună în evidenţă talentul.

De o bună perioadă de timp, pe lângă faptul că a continuat cariera de actriţă, Maia Morgenstern este şi manager la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti. Şe ştie că directorii teatrelor din Capitală, aflate în subordinea Primariei Municipiului Bucureşti sau a Ministerului Culturii, încasează venituri considerabile lunar, atât pentru funcţiile pe care le ocupă, dar şi din drepturile de autor. Aşa e şi în cazul celebrei actriţei de 58 de ani.

S-a aflat ce venituri încasează lunar Maia Morgenstern din declaraţia de avere, arată Ok!. Pe anul 2019, majoritatea sumelor au venit din salarii şi drepturi de autor. Actriţa a primit suma de 107.288 de lei de la Teatrul Evreiesc, 20.040 de lei din salariul la Universitatea Hyperion, 685.665 de lei din drepturile de autor şi 6.205 euro din premiile obţinute.

Maia Morgenstern a obţinut în total suma de 180.000 de euro în anul 2019. În total, salariul ei în lunile lui 2019 a fost în valoare de 15.000 de euro.

O avere frumușică

Referitor la economiile pe care le are, actriţa deţine şi mai multe conturi în lei şi euro, respectiv unul de 1.647.957 în lei şi altul de aproximativ 63.000 de euro. În total în conturile ei se află acum 400.000 de euro. Maia Morgenstern deţine şi 3 terenuri în Bucureşti, plus o casă şi două apartamente.

Vezi și Ce pensie primeşte lunar Maria Băsescu, fosta Primă Doamnă a României. Ce avere au soții Băsescu

Citește și:

Cu ce boală se confruntă Leonard Miron, după ce a suferit de cancer. S-a mutat cu iubitul, ca să îl ajute

Prințul Harry, Meghan și Archie au făcut publică felicitarea lor de Crăciun. E complet diferită de cele ale Familiei Regale!