În prima săptămână a lunii iulie, Monica, Ramona și Alina Gabor au vizitat frumosul Maramureș, unde s-au bucurat de peisajele superbe și unde au vizitat toate obiectivele turistice importante: Cimitirul Vesel din Săpânța, Cascada Cailor din Munții Rodnei, de lângă Borșa, Castelul Sturdza de la Miclăușeni (județul Iași), Mănăstirea Sfântul Mina etc.

Iată că și înainte de a se întoarce în SUA, acolo unde locuiește cu iubitul chinez și cu fiica ei, Irina, Monica și-a dorit să viziteze tot o mănăstire. Astfel că, în weekendul care tocmai s-a încheiat, fosta soție a lui Irinel a mers la Mănăstirea Ghighiu (județul Prahova), pentru câteva clipe de liniște. Monica s-a apropiat mai mult de Dumnezeu după ce a rămas orfană de ambii părinți și se pare că vizitele la mănăstiri îi aduc un pic de pace în suflet. Mai ales în această perioadă, în care comemorează moartea părinților ei. Mănăstirea Ghighiu este unul dintre lăcașurile de rugăciune cele mai căutate, de către credincioși. Din anul 1958, acolo se află Maicii Domnului „Siriaca”, icoană la care îndeosebi femeile se roagă, pentru a avea copii.

Cum au rămas orfane surorile Gabor

Surorile Gabor s-au reîntâlnit de dor, dar au mai avut un motiv, unul trist. Luna trecută s-au împlinit 2 ani de la moartea tatălui lor, Emil Gabor, iar luna viitoare se împlinesc 9 ani de când și-au pierdut mama. Chiar dacă locuiesc peste mări și țări, Ramona, Monica și Alina au făcut tot posibilul să organizeze parastele părinților, așa cum cer orânduielile bisericești. Veronica Bulai a murit pe 22 august 2013, în timp ce se afla într-o excursie în zona localităţii Polovragi. Pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, o bucată de stâncă s-a desprins de pe un versant și a lovit-o mortal, în cap. Emil Gabor a murit în iunie 2020, în urma unui infarct.

monica-gabor-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: VIDEO Monica Gabor, noi imagini tandre cu Mr. Pink. Milionarul chinez, în vizită la cumnata Ramona, în Dubai

Citește și: Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile. Imagini de milioane de euro!