Cândva o prezență nelipsită la evenimentele mondene, Tania Budi a cam dispărut din lumina reflectoarelor. Are o afacere de care se ocupă și își trăiește viața departe de blitzurile paparazzilor.

Asta, deși ar avea ce arăta. Vedeta postează din când în când, pentru fani, instantanee în costum de baie. Instantanee care, pe bună dreptate, smulg ropote de aplauze, traduse în like-uri în lumea virtuală.

Arată atât de bine încât ar putea trece oricând ca fiind o tânără de nici 30 de ani! Mijloc tras prin inel, abdomen, picioare și brațe tonifiate, piele fără cusur, privire copilărească, dar care oglindește încrederea unei femei mature.

Cum locuiește la malul mării, vedeta profită de ultimele zile de plajă și-și pune la punct bronzul pentru sezonul rece. Într-un costum de baie simplu, Tania Budi arată că ea însăși e bijuteria.

Tania are 51 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dacă are sau nu operații estetice, nici nu mai contează. Arată oricum excelent și, chiar dacă a trecut prin cabinetul vreunui medic estetician, rezultatul e foatre natural. Să nu uităm, totuși, că Tania a fost mereu o femeie frumoasă, care a știut cum să se îngrijească.

Vezi și Secretul siluetei frumoasei Nicole Scherzinger. După ce mănâncă un bol mare de paste, face asta cu David Beckham

Cuitește și: