Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe micul ecran, cât și în viața reala, dar acum Vlad Gherman și Cristina au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de ei pe rețelele de socializare, printr-un video.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a Vlad Gherman pe Instagram.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a continuat Cristina Ciobănașu.

Cristina-si-ghermanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au realizat, în perioada în care au stat tot timpul împreună în timpul pandemiei, că sunt extrem de diferiți și își doresc lucruri diferite de la viață.

Cei doi actori au cântărit bine decizia de a pune punct poveștii lor de dragoste. Ambii au mărturisit că vor rămâne, în continuare, prieteni și se vor sprijini necondiționat.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a adăugat Vlad Gherman.

”Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a mai transmis actrița din „Sacrificiul”.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că cei doi formează un cuplu de nouă ani și aveau chiar și planuri de nuntă, despre care au vorbit de multe ori.

Citește și:

Reacția lui Meghan Markle după ce s-a aflat că și-a modificat numele în certificatul de naștere al lui Archie

Ce-a putut să spună Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. Ca de la operată la operată…