Este vorba despre Alin, un tânăr cu care se iubește de zece ani. În weekend, cei doi s-au căsătorit religios și au făcut nunta, iar cea care a dat viață personajului Bianca Bratu, cunoscută ca Bibi, a strălucit într-o rochie de mireasă simplă, de tip sirenă.

Cei doi se căsătoriseră civil în vară, așa că nunta era una așteptată. După eveniment, iată ce declara Bianca, care, în ultimii ani a nieșit din lumina reflectoarelor, concentrându-se pe studii: „Nu s-a schimbat mare lucru de când ne-am căsătorit. Simt doar că parcă ne-am unit și mai mult de atât.

Avem în plan, ne dorim un copil, acum când o să vrea și Dumnezeu, dar momentan ne bucurăm de perioada aceasta în care am devenit soț și soție, declara atunci actrița pentru Click!.

bianca-si-cel-care-i-a-devenit-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Rochie simplă, dar elegantă, de tip sirenă

”Am făcut pasul cel mare și sunt tare împlinită! Norocosul este omul care îmi bucură sufletul de zece ani încoace. Alin sau Allan Taylor este un pictor/fotograf talentat, lângă care îmi pot manifesta si eu creativitatea. Este spontan, amuzant, grijuliu și atent.

Povestea noastră a început, cum spuneam, acum aproape zece ani, moment în care am simțit amândoi că nu mai are rost de căutări și că ne-am găsit locul unul lângă celălalt și uite că nu ne-am înșelat”, declara, cu ceva timp în urmă, Bianca Neagu.

Și iată că, în weekend-ul ce tocmai a trecut, actrița a îmbrăcat și rochia de mireasă și s-a căsătorit religios.

În ciuda faptului că și de data aceasta, Bibi, așa cum i se spunea în „Numai iubirea”, a vrut să țină evenimentul departe de ochii lumii, câțiva prieteni au publicat imagini cu cea mai importantă zi din viața ei.

Mireasa a impresionat cu rochia ei cu croială simplă, de tip sirenă și cu umerii goi, dar elegantă și strălucitoare. A fost machiată simplu și a optat pentru o coafură lejeră.

A jucat într-un film alături Rachel Weisz și Monica Bellucci

Născută pe 19 aprilie 1996, Bianca a terminat Facultatea de Psihologie și a apărut într-un film în 2010, în „The Whistleblower”. Deși Bianca a avut un rol extrem de mic, ea a avut ocazia să joace alături de nume sonore de la Hollywood, precum Rachel Weisz, Monica Bellucci și Benedict Cumberbatch.

Frumoasa tânără recunoaște că și-ar dori să revină  în lumina reflectoarelor și ce-i drept are toate atuurile să devină celebră.

Vezi și Cum arată acum fetița din telenovela „Numai Iubirea”. Micuța Bianca s-a transformat într-o tânără superbă și sexy

Citește și:

Un membru al trupei B.U.G. Mafia a făcut infarct, la numai 47 de ani

Ce știe Dumitru Dragomir despre Irinel Columbeanu: „Nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în fază incipientă”