Din cauza consumului de droguri, alcool și medicamente, și asta pe parcursul multor ani, cântăreața de 48 de ani, care se pregătea să urce pe scenă la Premiile Grammy, nu mai avea 11 dinți în față, avea mari probleme cardiace și câte și mai câte.

Conform autopsiei făcute publice exact la 8 ani de la moartea ei, bolile sale cardiace erau atât de grave încât o arteră era blocată în proporție de 60%.

Whitney a fost găsită în cada apartamentului de hoteldin Beverly Hills de către asistentul ei, la 3.35 dimineața. Apa avea o temperatură de 66 de grade Celsius, atât de fierbinte încât pielea de pe spate era arsă, iar cea de pe picioatre pur și simplu se cojea.

Autopsia mai relevă că vedeta aproape că nu mai avea sprâncene, iar în părul ei era împletită o perucă. Nu se știe de ce, pentru că avea părul încă în bună stare, negru, lucios și cu bucle, fără tendințe de chelire.

Cât despre cei 11 dinți lipsă, Whitney i-ar fi pierdut în casă, în mai multe rânduri. Pentru a ascunde lipsa lor, purta o proteză.

Se droga și nu mai știa ce face, adesea căzând, a povestit sora ei. Așa se explică și nenumăratele leziuni găsite pe corp.

Vezi și Whitney Houston nu era o sfântă. Și-a înșelat soțul cu un cântăreț celebru și nu numai

Citește și: