Actorul Austin Brian Green și Sharna Burgess, de la „Dancing with the Stars”, au devenit părinți. Iubita actorului a adus e lume un băiat.

Austin Brian Green, cunoscut din Beverly Hills 90210, fostul soț al celebrei Megan Fox, este a cincea oară tată. „Zane Walker Green 06/28/2022 la 12:12 după-amiaza. Inima mea este acum în afara corpului meu pentru totdeauna”, a scris Burgess în descrierea unei postări în care a inclus o poză cu nou-născutul care își ține tatăl de deget.

Burgess și Green au început o relație la scurt timp după despărțirea actorului de Megan Fox, la sfârșitul anului 2020. În februarie 2022 au anunțat că urmează să fie părinți.

Green și Fox au fost căsătoriți timp de zece ani. Povestea lor a început în 2004, când s-au cunoscut la filmările pentru „Hope & Faith.” În 2009, cei doi au pus capăt logodnei, dar s-au logodit din nou în iunie 2010.

actorul-si-iubita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Are trei copii cu Megan Fox

Fox a depus actele de divorț câțiva ani mai târziu, în 2015, dar cei doi s-au împăcat iar la sfârșitul anului 2016. S-au despărțit definitiv în 2019, iar Fox a inițiat divorțul înn 2020.

Cei doi actori au trei copii împreună: Noah Shannon, Bodhi Ransom și Journey River Green.

Megan Fox a început o relație cu Machine Gun Kelly în 2020 și a făcut-o publică în luna mai a acelui an. Rapperul a cerut-o în căsătorie în ianuarie 2022.

Brian Austin Green mai are un fiu, Kassius, în vârstă de 20 de ani, din relația cu Vanessa Marcil.

Noua parteneră a actorului a declarat că unul dintre lucrurile care i-au plăcut la el a fost felul în care se comportă ca părinte. „E un tată minunat. Unul dintre lucrurile care m-au făcut să mă îndrăgostesc de el a fost să-l privesc fiind tată și felul în care își tratează copiii. M-am gândit „ar fi incredibil să cresc un copil cu el’”, a spus Burgess la „Good Morning America” în mai.

Vezi și Megan Fox a fost cerută în căsătorie. Gestul cu care și-a șocat fanii

Citește și:

Milionarele cu fițe. Fetele astea chiar își asortează mașinile cu hainele. 15 poze cu Paris Hilton, Kim Kardashian și Kylie Jenner și luxul exagerat în care trăiesc

Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin o dietă în mare vogă acum! Riscurile sunt majore, inclusiv pentru fertilitate!