Aurelian Temișan, unul dintre membri juriului din show-ul “Te cunosc de undeva!”, este din 1991 și portarul Naționalei de fotbal a artiștilor. Însă sportul cu care a început a fost… baletul.

Hai să nu insistăm pe subiectul cu baletul, da? (râde) Am făcut balet în clasa întâi și în clasa a doua și am obținut locul I pe țară, doi ani la rând. Doar atât. În acea formulă, eram singurul băiat, între 10-15 fetițe. Problema mea nu a fost că eram singurul băiat, ci că mama mi-a cumpărat chiloței cu mașinute și ștrampi cu două numere mai mici și mă simțeam penibil. De ce am renunțat la balet? De rușine. Luasem deja doi ani la rând locul 1. Prea mult, nu? ”, a povestit artistul.

Credit foto: arhiva personală

Aurelian Temișan la balet

Când a mai crescut, Aurelian a început să practice handbal și apoi box. De box m-am apucat într-o pauză de handbal, pe la 14 ani. Am făcut box vreo doi ani așa, pentru mine. Am avut și meciuri, pe care le-am câștigat ba prin alonja lungă și tehnica pe care o aveam, ba prin lipsa adversarului la categoria mea. Am renunțat când m-a tras de ureche antrenorul meu de handbal, care mi-a spus că handbalul e pentru mine și că e păcat să renunț”, a mai spus juratul de la “Te cunosc de undeva!”, show difuzat la Antena 1 în fiecare sâmbătă de la ora 20.30.