Recent reîntors din vacanță, artistul a povestit că nu s-a putut bucura deloc de concediu pentru că e limpede că clientul nu este pus pe primul plan clientul. Contează doar cantitatea – să fie cât mai mulți turiști.

Problema nu stă în ceea ce are marea sau natura de oferit, ci în modul în care serviciile le sunt oferite turiștilor. Totul, la suprapreț, bineînțeles.

„Sunt supărat pe puținul care se oferă de către români, pentru români, în primul rând. Adică am ajuns la o performanță foarte mare cu cazările. Care mai de care la mare își construiește un hotel, îi dă o tentă personală, se fac tot felul de pensiuni. Deci, la cazări stăm bine, la servicii din afara hotelului, pensiunilor, și așa mai departe, avem o mare problemă (…)

Nu cred că am învățat mare lucru”, a spus Aurelian Temișan la Antena Stars, citat de spynews.ro

De ce nu-i place să se plimbe pe faleză

Trecând însă cu vederea lucrurile de mai sus, Aurelian Temișan spune că problemele nu se termină aici. Artistul spune că detestă plimbările pe falezele românești, care numai relaxante nu sunt.

Iar motivul este simplu, explică Aurelian Temișan. La noi în țară, toți proprietarii de restaurante se „întrec” prin melodii unii cu alții, motiv pentru care atmosfera devine una foarte obositoare, iar de relaxare nici nu mai poate fi vorba.

„Pe mine mă obosește să merg pe faleză, oriunde în orice stațiune, nu mai zic de stațiunile care sunt aproape moarte, unele dintre ele. Alea mai spre sud. Mă obosește să merg pe faleză și să aud în 100 m 14 muzici diferite.

E ideea aia, că la terasa mea să ascult muzica mai tare decât de la teresa de lângă. Ai făcut o tură de faleză, ai obosit pentru toată vacanța. Numai relaxare nu e aia”, a concluzionat Autelian Temișan.

Artistul a postat totuși pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la mare, dar nu din stațiunile arhicunoscute ale litoralului, ci de la Gura Portiței. Un loc frumos, fără îndoială, dar mult prea scump.

in-vacanta-la-gura-portiteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Și Dan Negru este dezamăgit de turismul românesc

Vorbind la modul general despre turismul din țara noastră, nici Dan Negru nu are prea multe cuvinte de laudă. Acesta împărtășește aceeași opinie cu Aurelian Temișan, spunând că România este „paradisul hotelierilor lacomi”. Acest lucru nu se întâmplă în alte țări străine, așa cum este Japonia, unde oamenii fac tot posibilul să-și promoveze atracțiile turistice cât mai mult. România are ce să ofere, însă, la suprafață, mesajul este altul, consideră Dan Negru.

„Mă uit cu „ciudă” la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta.

Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară. Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară apoi i-am băgat in pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. Îl promovăm pe Dracula care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker. 

La noi turismul e paradisul hoților, de la miniștri, la hotelierii lacomi. 

Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială. 

Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare. Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm!”, a scris Dan Negru recent pe rețelele de socializare. 

În multe rânduri Dan Negru s-a arătat dezamăgit de litoralul românesc, dar zilele trecute a ajuns și el acolo, după cum arată o postare de pe contul său de Instagram.

Mai mult, acesta a mărturisit că mergea cu părinții săi la Htelul Savoy, iar acum își duce acolo propriii copii.

Vezi și Dan Negru, în vacanță în Japonia, deplânge turismul românesc. Mircea Badea, replică acidă

Citește și:

Iubirile lui Jennifer Lopez: 6 logodne, 4 mariaje și revenirea la marea ei dragoste, Ben Affleck. O carieră de succes începută ca dansatoare și o viață amoroasă tumultuoasă

Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer