Aurelian Temișan a împlinit 51 de ani pe 3 iunie, iar aniversarea l-a prins fericit, împlinit, la doar câteva zile după succesul spectacolului „Serenadă de mai”, pe care solistul l-a susținut la Sala Dalles din București.

Răsfățat de familie, dar și de colegii de breaslă cu mesaje și surprize, Temi a avut o aniversare de neuitat. Unic și emoționant a fost și mesajul pe care i l-a dedicat Angela Similea (76 de ani), una dintre cele mai discrete vedete din showbiz. Tocmai de aceea, ieșirea în online a divei, special pentru Temișan, este cu atât mai valoroasă. Angela Similea a fost și la concertul artistului, iar imaginile cu marea artistă sunt emoționante (video mai jos).

Mesajul Angelei Similea de ziua lui Aurelian Temișan

„Astăzi, doresc să-l felicit pe colegul meu, Aurelian Temișan, din două motive: PRIMUL – este ziua venirii sale pe pământ, spre marea bucurie a părinților, care l-au îmbrățișat cu iubire imensă, crescându-l cum au știut mai bine, în Credință, Iubire și Adevăr.

La mulți ani, cât mai Frumoși alături de Monica și Dora, cele două comori din viața ta!

Cel de al doilea motiv este legat de primul: cu trei zile în urmă am fost martora unui eveniment frumos și romantic al muzicii românești, împlinit de Aurelian și patru Maeștri ai instrumentului:

Vlad Popescu-baterie, Ciprian Pop-chitară, Albert Tajti-pian și Ioan Baranga-contrabas. Nu cred că voi putea descrie frumusețea celor două ore de muzică românească, din perioada interbelică și a anilor ’80.

Aurelian a reușit să îi dea un parfum de mare profesionalism, pătrunzând în inima publicului foarte numeros, determinându-l să cânte împreună cu eI, astfel încât, totul era Muzică și Bucurie!

Îl felicit și îl iubesc pentru capacitatea sa de a îmbrățișa ritmuri atât de diferite, plimbând muzica, împreună cu colegii săi din scenă, de la stilul pop, la swing, la cel sud american, până la jazz!

O seară în care publicul a cântat, a aplaudat și a trăit frumusețea muzicii românești, o muzică frumoasă, romantică cu mesaj și aleasă poezie.

Spectacolul a devenit unitar între scenă și sală și s-a încheiat cu un tort adus în scenă de Dora, tatălui său, artistul inteligent, dăruit și talentat, Aurelian Temișan, alături de mulți ani trăiască, însuflețit de vocea publicului atât de fericit pentru orele minunate petrecute împreună!

Felicitări și mulțumesc, Aurelian Temișan, artist ajuns la maturitatea exprimării artistice! Felicitări publicului pentru revenirea cu încredere la concertele artiștilor români, adevărați în Talent și Dăruire!”, este mesajul superb publicat de Angela Similea, pe rețelele sociale.

angela-similea1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Juratul de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a primit o urare plină de dragoste și din partea soției lui, actrița Monica Davidescu, dar și de la fiica lor, Dora (12 ani). „La mulți ani minunați! Soț, tată, tovarăș de joacă și joc, artist cu simțul măsurii, actor, prieten, confident, ajutor de nădejde, critic și multe altele.
Împreună la bine și la toate celelalte de ani de zile. Te iubim și îți dorim multe realizări! La mulți ani!”.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu se cunosc din 1995 și s-au căsătorit pe 3 iunie 2006, la Palatul Snagov, chiar de ziua de naștere a cântărețului. Sunt una dintre cele mai unite familii mondene, iar în noiembrie 2010 a venit pe lume fiica lor, Dora, care le-a sudat și mai mult relația.

Citește și: Monica Davidescu, după o pierdere de sarcină: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat” Ea și Aurelian Temișan au fost la un pas distanță de adopție

Citește și: Cum arăta Aurelian Temișan la 17 ani. Fotografie de colecție cu artistul. Iată-l și pe tatăl său, la aceeași vârstă!