Încă o probă pierdută, o eliminare fulger și lipsa focului destabilizează și mai mult tribul Hangin, iar Tubig este pe o pantă ascendentă: au câștigat toate probele de până acum, au foc și prind rechini, însă dinamica dintre concurenți nu este atât de bună.

După Consiliul tribal, Lucian primește o a doua șansă, pe Insula exilului

Imediat după Consiliul tribal, unde colegii de trib l-au eliminat pe Lucian, Dragoș Bucurenci i-a dat vestea cea mare: primește o a doua șansă să demonstreze că poate fi unicul supraviețuitor, fiind trimis pe Insula exilului.

În timp ce toți foștii colegi din Hangin erau fericiți că Lucian nu mai este în tribul lor, Lucian era în barcă, în drum spre noua lui casă, Insula exilului: „Îi sparg! Pe bune, îi sparg!”.

Aurelia și Liviu s-au bucurat când l-au văzut: „Două mâini în plus, un creier în plus, două picioare, chef de muncă și vrei să ajungi în finală!”, i-a spus Aurelia pentru a-l convinge că sunt fericiți de venirea lui.

Lucian, suspect, spune despre ea că are emoții pe care nu le poate stăpâni și că nu știe dacă joacă teatru sau nu. Cei trei încep să facă strategii referitoare la proviziile de mâncare și stabilesc că vor împărți tot la 3, însă dacă mai vine cineva pe Insula exilului, nu vor mai împărți nimic din ce au acum.

Senzația acută de foame tensionează atmosfera

Concurenții încep să simtă din ce în ce mai puternic lipsa hranei și a micilor plăceri de care nu mai dispun în Filipine. În Tubig, Alexandrei îi e foame și vrea cafea și țigări, Andrei este amețit de la foame, Andreea își dorește zahăr și îi tremură mâinile, iar Dianei îi este poftă de biscuiți.

De la pesimism, concurenții din tribul Tubig trec rapid la entuziasm, când băieții prind un pui de rechin în plasa de pescuit, primită la proba de recompensă, și se organizează imediat cu gătitul! Tot cei din Tubig reușesc să prindă încă un pui de rechin a doua zi, chiar mai mare decât primul, iar orice gânduri despre lipsa hranei dispar din trib.

În Hangin, situația este din ce în ce mai tragică. Concurenții mănâncă numai câteva banane, papaya și nuci de cocos, pe care le găsesc pe insulă, sau midii și melci cruzi, pentru că încă nu au reușit să facă focul.

Primul duel de pe Insula exilului – Aurelia iese definitiv din Supraviețuitorul!

Dragoș Bucurenci i-a anunțat pe Aurelia, Liviu, Aurelia și Alex că urmează duelul, în urma căruia unul dintre cei patru va pleca definitiv acasă.

La probă, cei patru au avut de tăiat o frânghie groasă cu maceta, să elibereze un sac și să rezolve un puzzle. Chiar dacă e expert în tehnici de supraviețuire și nu a reușit să facă focul pe insulă, Alex a terminat primul puzzle-ul în formă de foc. Au urmat Lucian și apoi Liviu.

Aurelia nu a reușit să ducă proba la bun sfârșit, așa că a trebuit să își arunce bandana în foc și să părăsească definitiv competiția. “Nu m-am mai putut concentra, îmi era foarte cald, nu vedeam piesele.Sunt foarte, foarte supărată că mă duc acasă.”, a declarat Lia imediat după ce a părăsit Supraviețuitorul.

Credit foto: PRO TV