Îndrăgita interpretă de muzică lăutăreacă și de petrecere Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 de ani, în această dimineață, după ce a făcut un șoc cardio-respirator.

Vestea tristă a fost dată în mediul online de jurnalista Mara Bănică, aceasta afirmând că artista Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator și că avea și COVID-19, însă soțul artistei, Aurel Pădureanu face dezvăluiri șocante și susține că soția lui nu avea COVID-19.

După ce Cornelia Catanga a murit, Aurel Pădureanu, soțul artistei, a lansat un atac la adresa medicilor.

„Azi-noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este COVID-19, au băgat-o ăștia la COVID-19, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați”, a spus Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Cornelia Catanga a murit fulgerător vineri, 26 martie 2021, deși în urmă cu câteva zile se ruga pentru sănătatea bunului ei prieten, Nelu Ploieșteanu, care era internat în spital cu noul tip de coronavirus. Culmea, solista de muzică lăutărească ar fi murit de același virus, după cum arată testul făcut înainte de a fi internată la Spitalul Universitar din Capitală.

Potrivit unor informații oferite de Aurel Pădureanu jurnalistei Mara Bănică, interpreta de 63 de ani lua de puțin timp ivermectină, însă din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Regretata artistă a suferit un stop cardiorespirator înainte să fie intubată de doctori.