La 70 de ani, Aurel Pădureanu are mari probleme financiare, din cauza cărora a fost dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie. Interpretul, care locuia împreună cu fiul său și al Corneliei Catanga, a fost primit în casă de Nicoleta, fiica lui din prima căsătorie.

Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex (fiul lui și al Corneliei Catanga – n. red.) la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria.

E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a dezvăluit Aurel Pădureanu pentru click.ro.

Banca le-a luat casa

Drama familiei a început când Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au făcut un împrumut bancar pe care nu l-au putut returna. Banca le-a luat casa în care trăiau, iar cei doi soți s-au mutat într-o casă închiriată, în Bragadiru, județul Ilfov.

Din cauza pandemiei, veniturile interpreților au ajuns la zero, în lipsa evenimentelor și concertelor. Așa au ajuns să fie întreținuți de fiul lor, Alexandru, pianist.

Însă, după moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lui au fost evacuați din casa din Bragadiru, pe care proprietarul a vândut-o. S-au mutat într-un apartament, însă nu și-au mai putut permite chiria.

”Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu”, mai spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga (63 de ani) a murit la 26 martie 2021, în urma îmbolnăvirii cu Covid-19. Artista a fost înmormântată a doua zi, la Cimitirul Ghencea Civil, după regulile impuse de pandemia de Covid-19 la acea vreme.

Aurel Pădureanu a fost căsătorit cu Cornelia Catanga timp de 33 de ani. În ultimii doi ani se certau des și chiar se gândeau să divorțeze.

Vezi și De ce nu are pensie Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Nu am nici măcar un leu venit”

Citește și:

What’s Up se confruntă cu probleme grave de sănătate, dar încearcă să rămână optimist: ”Nu am cum să plec acum, că e prea devreme…”

Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată. Artistul a dat vestea chiar în emisiunea pe care o prezintă