Actorul a părăsit echipa Faimoșilor, în lacrimi, nu înainte de a face un anunț important. Acesta va deveni tată de fată. El a mărturisit că va renunța din nou la burlăcie și va merge în curând în fața altarului și își ddorește să fie un model pentru copilul lui.

„Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii.”, a declarat  Augustin Viziru.

Oana Mareş şi Augustin Viziru au divorțat în anul 2011, după 11 ani de relație. Prezentatoarea TV a fost surprinsă de paparazzi alături de alt bărbat. Mult timp s-a zvonit că actorul ar avea o relație cu actrița Doinița Oancea, însă cei doi nu au confirmat niciodată.

Citește și: