Întrebat de Click! ce va face cu premiul câtigat, în valoare de 50.000 de euro, Augustin Viziru a explicat că îi va folosi pentru bunăstarea familiei sale. ”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea.

Întrebat ce i s-a părut cel mai greu în acest show și cât a slăbit, iată ce a răspuns Augustin Viziru: ”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”.

După show, acesta nu a rămas cu ranchiună față de niciun adversar și spune că va vorbi cu oricare dintre foștii concurenți. ”Ideea este că eu nu sunt un tip ranchiunos, viața de zi cu zi e una și viața din Fermă e cu totul alta. E ca într-un meci de box – te bați, cineva câștigă, iar la final te iei în brațe și strângi mâna adversarului. Dacă m-aș întâlni cu oricare dintre ei, nu am nicio problemă să stăm de vorbă”, a spus Augustin Viziru.

Anul care i-a schimbat viața

Clar 2020 este un an atipic. Iar pentru Augustin Viziru este cu adevărat un an special, pentru că e anul în care a devenit părinte, iar asta i-a schimbat viața. ”2020 a fost foarte intens. Eu nu prea cred în chestii de genul, dar toate cunoștințele mi-au spus că totul se va schimba la momentul în care voi avea un copil. Sunt bucuros că am ajuns la maturitate, am înțeles meseria. Acum mă concentrez strict pe fetița mea. Apoi voi reveni la ceea ce știu să fac, adică film”, a spus actorul.

Cum l-a schimbat noul statut, cel de tată? ”Cu siguranță, cred că acum pot spune că sunt bărbat cu adevărat. Nu este ușor să crești un copil, dar simt că te face un om mai bun. De când a venit fetița mea pe lume, am alte priorități. Vreau să fiu alături de ea la fiecare prim pas: un gângurit, o ridicare, un pas”, a mărturisit el.

Și-a botezat în secret fetița

Augustin Viziru a mărturisit și că și-a botezat deja fetița născută în 14 iunie. Nu s-a aflat pentru că preferă să-și țină viața personală pentru el. ”Dacă lucrurile vor reveni la normal, poate la anul îi vom face și petrecerea, să poată veni toată lumea să o vadă și să o sărbătorească, în adevăratul sens al cuvântului”, a spus el.

Vezi și Augustin Viziru, topit după fiica sa! Ipostaze în care nu l-ai fi văzut niciodată pe ”răul din telenovele”, alături de micuța Maria: ”Prima dată când…”

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Adrian și Cătălin Păduraru: ”Amândoi credem în iubire ca valoare fundamentală”

Rita Wilson, soția lui Tom Hanks, s-a testat pentru a vedea dacă mai are anticorpi, la 9 luni după ce a avut Covid. Iată și verdictul