În ziua în care a împlinit 41 de ani, actorul a publicat un videoclip cu fiica sa, unul care ni-l arată în postura de părinte. E un clip deopotrivă amuzant și înduioșător, în care părintele își hrănește puiul.

Vedeta a renunțat la etichetă și își hrănește puștoaica bălaie cu mâna, fătă să țină cont de faptul că e filmat. La un moment dat, când fetiței îi intră părul în ochi, Augustin îl îndepărtează tandru și plin de iubire.

„N-am pus niciodata pret pe ziua de nastere, insa de cand ai aparut in viata mea, TU esti TOT! TE IUBESC!”, a scris Augustin Viziru în dreptul videoclipului publicat cu ocazia zilei lui de naștere. Cât despre fetița lui, Maria Petre-Viziru, aceasta a împlinit în iunie 1 an.

ea-e-mariaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Ce tătic bun”, „Nu te-aș fi văzut niciodată în postura asta, dar o minune mică ți-a schimbat longitudinala și a scos din tine sensibilitatea”, „Bravo, Viziru! Esti fantastic! Sa-ti lumineze viața și să fie sănătoasă”, „Să-ți trăiască totul”, sunt câteva dintre comentariile pe care Augustin Viziru le-a primit de la fani.

Cine este cea care l-a făcut tătic pe Augustin Viziru

Mama micuței Maria se numește Oana Leondraliu. Iubita lui Augustin Viziru nu este o persoană publică și nici nu vrea să se afișeze în lumina reflectoarelor. Totuși, actorul publică, uneori, imagini cu frumoasa lui familie pe rețelele sociale.

Într-un interviu acordat Fanatik, Augustin Viziru a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu mama fiicei sale.

“Sunt un partener greoi, cu multe pretenții. Când eu am o părere, parcă a mea e cea mai bună. Am început să mai lucrez la treaba asta, sunt mulțumit de ceea ce sunt. Nu am plecat capul în fața nimănui. Da, dar ar trebui să devin și mai romantic, pentru că am neglijat acest aspect, după ce a venit pe lume fetița mea. Gelos nu sunt.

Am început să cedez mai mult eu în ultima vreme la certuri, pentru că iubita mea e tare pe poziție. Asta mi-a plăcut la ea, e principială, știe ce vrea de la viață.

Eu nu am știut că atunci când îți iei fetița în brațe, ca bărbat, îți scade testosteronul cu 60%. Mă atrage atitudinea la o femeie. Nici eu nu am fost ușă de biserică”, spunea Augustin Viziru despre el, dar și despre iubita lui.

Pe numele său complet Augustin Marin Viziru Petre, vedeta are 40 de ani și a cunoscut celebritatea datorită rolurilor pe care le-a interpretat în mai multe seriale românești. Fratele lui Augustin, Lucian Viziru, locuiește împreună cu familia în Germania și nu și-a văzut până acum fizic nepoțica, însă a comunicat prin prisma rețelelor sociale și a apelurilor video.

Vezi și Cum arată femeia care l-a cumințit pe Augustin Viziru. L-a făcut tătic și asta a schimbat tot!

Citește și:

Fiica Ioanei Ginghină s-a transformat într-o domnișoară în toată regula! Actrița, mesaj emoționant: ”Cel mai bun curs de dezvoltare personală a început acum 13 ani!”

Copiii lui Cătălin Crișan lansează prima lor piesă împreună