Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a fost invitat recent în podcastul lui Radu Țibulcă de pe YouYube. Actorul a povestit întâmplări amuzante din cariera sa și și-a amintit și cum în adolescență a furat, într-un magazin în Anglia.

Dacă în seriale a tot primit, de-a lungul timpului, roluri de „băiat rău”, iată că în realitate, viața „periculoasă” nu e întocmai pe placul actorului. Acesta și-a amintit cum la 16 ani a furat dintr-un magazin un obiect pe care și-l dorea, în ciuda felului în care a fost crescut.

„Am furat o singură dată, eram în Anglia. Noi aveam școală de fotbal și plecam în turnee peste tot, în Anglia, Spania, Italia, Franța, văzusem toată Europa în lung și-n lat numai cu autocarul. (..) Aveam 15 sau 16 ani.

Când am ajuns în Anglia, în subordine eu aveam o grupă de copii de 12 sau 13 ani. La un moment dat l-am văzut pe unul că fură un parfum. (..)

Eu n-am avut nicio intenție, dar el a ieșit afară cu parfumul, toată echipa de copii a văzut ce a făcut ala. Și toată lumea a zis că, gata, merge treaba”, și-a început actorul povestea.

A furat un tac

Pasionat de biliard, actorul recunoaște că a furat un tac. „Eu nu furasem niciodată. (..) Țin minte și acum că era un perete mare numai cu walkman. A trecut tot valul de echipe, că erau și rezerve, 22 de copii, și au mai rămas doar vreo 10 sau 12 care se bălăngăneau așa pe raft după ce au trecut. Toată lumea a început să fure de acolo. (..)

Am văzut un tac de snooker frumos, superb. Era vreo 700 de lire. Eu știam biliard, l-am luat, m-am uitat, casieria era în spate, era un culoar cu haine, nu știa lumea pe vremea aia de ce erau în stare românii. L-am desfăcut, l-am băgat pe crac pe primul, pe al doilea…

Băi, o adrenalină și niște emoții ce am avut atunci nu poți să îți dai seama. În momentul în care am ieșit afară: Așa ușor e? Și am zis că nu mă opresc”, a povestit actorul, conform Click!.

Augustin Viziru a decis, astfel, să își mai încerce o dată norocul. În Anglia, acesta era însoțit de secretara tatălui său. Aceasta l-a rugat pe Augustin să fure pentru ea o fustă. Din păcate, el a fost prins de angajata magazinului. A fugit, nu a avut probleme cu poliția, însă experiența de atunci l-a lăsat cu un gust amar și și-a promis că nu va mai fura niciodată nimic.

„Țin minte că stăteam într-un camping pe undeva. Cele mai urâte două ore din viața mea. De atunci nu am mai pus mâna pe nimic niciodată.

Simțeam că îmi zboară inima din piept efectiv. Dacă auzeam o sirenă de poliție ziceam că e gata, ne-a luat. Am zis că ne arestează și așa mai departe. Aia a fost experiența mea de hoț. Nu sunt bun, îmi tremură mâinile, am emoții”, a încheiat actorul.

Vezi și Augustin Viziru a trecut prin iad, dar nu regretă. Artistul a povestit despre dependența lui de jocurile de noroc: ”Luam bani de la cămătari”

Citește și:

Fiul lui Sinead O’Connor s-a sinucis. Băiatul avea doar 17 ani

Leonardo DiCaprio a pierdut lupta cu kilogramele. Cum l-au fotografiat paparazzii în vacanță