Augusta Lazarov (46 de ani), șefa Divertismentului de la Antena 1, și Andreas Petrescu (45 de ani), actor, scenarist și „creierul” de la iUmor, se distrează acum fără telespectatori, într-un concediu liniștit, în Grecia. Este și fiul lor, Luca, alături de ei, așa că aventura e mai frumoasă și mai palpitantă. De regulă o prezență discretă pe rețelele sociale, Augusta a publicat acum mai multe poze pentru prieteni, încântată de timpul petrecut alături de băieții ei. Augusta este blondă și arată senzațional fără machiaj, iar ochii ei ca safirele par foarte fericiți.

vacanta-augusta-lazarov-andreas-petrescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au devenit părinți în anul în care s-au cunoscut

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu s-au cunoscut la teatru, pe 7 ianuarie 2014. El juca celebra piesă pe care a și scris-o, «Mă mut la mama», iar ea se afla în public. În același an, pe 18 decembrie, se năștea fiul lor, Luca, iar 9 luni mai târziu, în 2015, Augusta și Andreas se căsătoreau. Azi parcă se iubesc și mai mult, iar asta se vede cu ochiul liber și în fotografii.

Anul 2005. Producatorul Valeriu Lazarov coordoneaza impreuna cu asistenta sa, Augusta Dumitrascu, desfasurarea noii emisiuni „Geniali” gazduita de postul privat de televiziune, Antena 1. Foto: HEPTA

Augusta Lazarov a fost căsătorită cu genialul Valeriu Lazarov

Augusta Lazarov a fost căsătorită timp de 5 ani cu celebrul producător de televiziune, Valeriu Lazarov. După decesul genialului producător tv, care s-a stins la Madrid, pe 11 august 2009, la 74 de ani, Augusta Lazarov s-a refugiat în muncă şi a continuat să administreze firmele soţului, alături de copiii acestuia. De numele lui Valeriu Lazarov se leagă succesul unor emisiuni tv celebre, dar şi cariera unor mari staruri tv, precum Andreea Marin („Surprize, surprize”), Mircea Radu („Din dragoste”), Dan Negru („Ciao, Darwin”), Raluca Moianu („Iartă-mă”).

Citește și: Dan Șucu, leu la PRO TV, mielușel acasă. „Regele mobilei”, în cele mai tandre ipostaze de familie. Are doi băieți adolescenți și două fete superbe

Citește și: Băiețelul lui Andreas Petrescu a împlinit 5 ani: ”Noroc că am făcut poze, altfel juram că au dat timpul pe repede înainte”. E frumos foc!