Augusta Lazarov Petrescu este o prezență discretă în online, dar și în viața publică. De ziua ei însă, Augusta a publicat o poză și un mesaj pe Facebook, spunând direct ce cadou își dorește. Nu e pentru ea, ci pentru 1800 de copii defavorizați, din mediul rural. Mai exact, Augusta Lazarov „și-a vândut” ziua de naștere unei cauze nobile, iar în loc să primească ea cadouri, sumele aferente se adună pentru a-i ajuta pe cei care au atâta nevoie.

„Cea mai mare bucurie e cea împărtășită! Așa mă gândesc la ziua de mâine, când voi trece într-un nou an de viață. Să împart speranță de sănătate și de liniște sufletească cu voi toți, prin donarea zilei mele de naștere către o cauză a fundației Zi De Bine: un cabinet stomatologic pentru 1800 de copii din mediul rural, în comuna Cătina din județul Cluj. Vă multumesc deja pentru acest cadou!”, a scris Augusta, în social media, cu o zi înainte să împlinească 48 de ani.

„Cu Melania Medeleanu nu m-am cunoscut personal, dar o admir pentru că e aproape de oameni care au nevoie de ajutor și care îl primesc cu un mare DA. Sigur a făcut mulți oameni fericiți. Azi e ziua mea și mă gândesc la necuprinsul formelor pe care le poate lua fericirea pentru fiecare dintre noi. De aceea vreau să-mi imaginez cât de bine ar putea să le fie unor copii din Cluj cu ajutorul nostru. Pic cu pic se face mare! Vă mulțumesc tuturor”, a mai scris Augusta, pe Facebook.

Primul care i-a lăsat un comentariu și care, cu siguranță, a făcut și o donație serioasă a fost soțul ei, Andreas Petrescu: „La mulți ani, iubita meaaaaa”, i-a scris el.

andreeas-petrescu-augusta-lazarovSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au devenit părinți în anul în care s-au cunoscut

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu s-au cunoscut la teatru, pe 7 ianuarie 2014. El juca celebra piesă pe care a și scris-o, «Mă mut la mama», iar ea se afla în public. În același an, pe 18 decembrie, se năștea fiul lor, Luca, iar 9 luni mai târziu, în 2015, Augusta și Andreas se căsătoreau. Azi parcă se iubesc și mai mult, iar asta se vede cu ochiul liber și în fotografii.

Andreas Petrescu este și el născut tot în luna august, iar pe data de 7 a împlinit 47 de ani. Dincolo de piesele de teatru pe care le-a scris, și care s-au jucat cu casa închisă, Andreas este cunoscut pentru roast-urile de la iUmor, pe care le gândește și le scrie pentru vedete și alți invitați speciali. Tot el este cel care a interpretat, pe scena de la iUmor, personaje care s-au viralizat: Che Guevara, Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale, Nicolae Bălcescu etc.

VALERIU LAZAROV – PRODUCTIE TVSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Augusta Lazarov a fost căsătorită cu Valeriu Lazarov

Augusta Lazarov a fost căsătorită timp de 5 ani cu celebrul producător de televiziune, Valeriu Lazarov. După decesul genialului producător tv, care s-a stins la Madrid, pe 11 august 2009, la 74 de ani, Augusta Lazarov s-a refugiat în muncă şi a continuat să administreze firmele soţului, alături de copiii acestuia. De numele lui Valeriu Lazarov se leagă succesul unor emisiuni tv celebre, dar şi cariera unor mari staruri tv, precum Andreea Marin („Surprize, surprize”), Mircea Radu („Din dragoste”), Dan Negru („Ciao, Darwin”), Raluca Moianu („Iartă-mă”).

Citește și: Dan Șucu, leu la PRO TV, mielușel acasă. „Regele mobilei”, în cele mai tandre ipostaze de familie. Are doi băieți adolescenți și două fete superbe

Citește și: Băiețelul lui Andreas Petrescu a împlinit 5 ani: ”Noroc că am făcut poze, altfel juram că au dat timpul pe repede înainte”. E frumos foc!