Chiar dacă au aniversat în familie, artistul i-a lăsat soției un mesaj de dragoste inclusiv pe Instagram.

Cei doi sunt un cuplu unit și frumos, iar diferența de vârstă de 9 ani, care la începutul relației făcea multe sprâncene să se ridice, nu îi încurcă, ba din contră.

Ramona Prodea are 48 de ani, iar Jorge, 39. Formează însă unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbizul românesc, iar diferența de vârstă nu se vede deloc.

Au format o familie numeroasă, pentru că ambii au copii din relațiile anterioare. În plus, împreună au un băiețel de 4 ani, pe David.

un-cuplu-frumos-si-sudatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ramona a leșinat în biserică, la cununie

Recunoscător pentru așa o parteneră de cursă lungă, Jorge și-a strigat iubirea în gura mare, pe Instagram, unde a dat din casă detalii neștiute până acum: „Fix acum 8 ani, leșina în biserică la cununia religioasă. A adunat-o nașul de pe jos. Eu îi dădeam palme, ea nimic. Copiii plângeau, lumea disperată…

Arunc cu sticla de apă pe față ei, se trezește și zice . Așa a început drumul nostru, cu tot felul de lucruri, unele haioase, altele frumoase și experiențe care ne-au ajutat să creștem împreună.

Mulțumesc, Ramona Prodea pentru 8 ani magici, alături de copiii noștri minunați! Te iubesc!”, a scris Jorge pe Instagram.

Ramona Prodea e genul de femeie care nu poate trece neobservată. Blondă, în mare formă, veselă și pusă mereu pe ghidușii, impresionează cu fiecare apariție. Are un tonus de invidiat, iar vârsta nu i-o ghicești decât dacă îți arată buletinul.

Vezi și Jorge are o fiică de 19 ani. Ilinca impresionează cu frumusețea ei

Citește și:

Raluca Bădulescu dă peste nas criticilor și explică, în sfârșit, de ce poartă peruci!

Celebra actriță a născut în secret un băiețel! Nimeni nu a știut că era gravidă!