Puține poze au apărut atunci în presă de la nunta celor doi, una atipică, oficiată într-o capelă roz din Las Vegas, de un imitator al lui Elvis Presley.

La eveniment au fost prezente şi cele două fete pe care vedeta le are din căsnicia cu Ilie Năstase, Alessia şi Emma.

Acum, la patru ani de la fericitul eveniment, Amalia Năstase a publicat pe Instagram o fotografie de la nuntă, unde ea și soțul ei apar lângă cel care i-a căsătorit.

View this post on Instagram

Happy 4!❤️? @razvanvasilescu

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) on

Amalia poartă o rochie albă și voal, iar soțul ei costum peste tricou, pălărie și pantofi sport. Ambii sunt îmbrăcați lejer, în niciun caz ca pentru o nuntă din Româania.

Vedeta a postat și o înregistrare, unde pot fi văzute imagini de la nuntă, dar și actuale, cu cei doi în Los Angeles.

Amalia a mărturisit că a decis să-și păstreze numele de familie, pentru a fi același cu cel al fiicelor sale. Fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat pentru prima dată imagini de la frumosul eveniment.

„Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Pentru că nu am anunţat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă.

A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui“, declara cu ani în urmă Amalia Năstase.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada 2004-2010.

Vezi și Amalia Năstase e într-o tabără de slăbire, chiar dacă a dat jos peste 30 de kilograme. Metodele sunt draconice! A făcut baie în apă înghețată (Video)

Citește și:

Kate Middleton, o nouă apariție spectaculoasă! Gestul cu care a emoționat pe toată lumea

Mihaela Rădulescu, primele poze de la petrecerea zilei de naștere. A sărbătorit în piscină, în costum de baie!