„Uite ce am găsit în dulap?”, a scris actrița lângă poza, în care apare în rochia roșie , în care a dansat alături de regretatul Patrick Swayze în „Dans Murdar”.  Jennifer Grey mai intră în rochia de acum de 30 de ani, dar din păcate, aceasta recunoaște că operațiile estetice i-au distrus chipul, iar din această cauză a dispărut din lumina reflectoarelor.

 

JenniferSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Tavi Clonda și fetița lui au cucerit internetul. Cea mai demențială imagine. Cum și-a pozat Gabriela Cristea soțul și fiica

Baby și-a distrus chipul cu operații estetice

Ea a făcut greșeala să apeleze la operații estetice, iar o intervenție chirurgicală la nas, la începutul aniilor `90 a făcut-o de nerecunoscut, fapt pentru care cariera sa a avut de suferit.  „Am intrat în camera de operații ca o celebritate și am ieșit ca o anonimă.(…)Voi fi mereu o actriță faimoasă pe care acum nimeni nu o mai recunoaște din cauza unei operații la nas”, a declarat actrița pentru Daily Mirror, precizând că va regreta toată viață această decizie de a-și face rinoplastie, care i-a distrus cariera. Actrița a povestit că ieșea să ia masa în oraș și nimeni nu o recunoștea.

Jennifer a dezvăluit anul aceste, secrete de pe platourile de filmare de la „Dirty Dancing”, spunând că cea mai memorabilă scenă din film, cea cu ea și Patrick dansând într-un lac, a fost realizată în momente extrem de dificile, întrucât Swayze avea dureri foarte mari, suferind o accidentare la un genunchi.

Citește și: Shakira și fotbalistul Gerard Pique s-au certat în public în fața copiilor. Artista a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat

Patrick Swayze a murit de cancer

Producătorii s-au gândit chiar să renunțe la scenă, însă, în cele din urmă, în ciuda durerilor, actorul a reușit să o ridice pe Baby, ducând filmarea până la capăt, fiind un adevărat profesionist. „Dirty Dancing” („Dans murdar-n.r.”) spune povestea de dragoste dintre tânăra Frances ‘Baby’ Houseman și instructorul ei de dans, Johnny Castle.

Patrick Swayze, partenerul ei din filmul  „Dirty Dancing”, a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, după o luptă lungă cu cancerul pancreatic.

Citește și: