Liviu Vârciu și-a întristat prietenii din mediul online cu un mesaj postat pe Facebook, luni. Artistul a publicat o fotografie în care apar Ionuț și băiatul său. Cu ochiul liber se vede asemănarea dintre el și fratele său.

„Îmi lipsești frățiorul meu! 99 -JON . Au trecut atâția ani fara tine…”, a scris cu durere Liviu Vârciu în dreptul fotografiei.

A murit la numai 30 de ani, într-un accident rutier

Fratele artistului și-a pierdut viața la doar 30 de ani. Era un bărbat împlinit și avea acasă o familie minunată, un băiețel de un an, pe care cântărețul a încercat să îl ajute cât de mult a putut după moartea lui Ionuț. De altfel, i-a și promis lui Ionuț că va avea întotdeauna grijă de Mario.

Nu mai puțin de 18.000 de oameni au rezonat cu suferința lui și au arătat că-i sunt alături. ”Viața merge înainte cu bune și rele. Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște.

Trebuie să fii puternic și să treci peste această grea pierdere. Îngerul lui păzitor vă veghează și este mulțumit de realizările tale. Îl ai pe el aproape prin nepoțelul tău”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali lui Liviu Vârciu.

Vezi și Liviu Vârciu a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Anda Călin?

Citește și:

Prințul William consideră declarațiile făcute de Harry a fi „foarte departe de adevăr”

Victoria Răileanu, dezvăluiri dureroase. Cum se descurcă după divorț?